Herbalife voeding: Toewijding aan kwaliteit


De ingrediënten in de producten van Herbalife moeten voldoen aan onze strenge eisen voor de identiteit en zuiverheid tot op het moleculaire niveau. Meer info in dit bericht

 

Voeding gebaseerd op wetenschap

Onze wetenschappelijke leiders, waaronder David Heber, PhD., voorzitter van de Herbalife-voedingsadviesraad en professor in de medicijnen en publieke gezondheid aan de Universiteit van Californië, Los Angelos (UCLA) School of Medicine en Lou Ignarro, PhD., lid van het Herbalife-voedingsinstituut en Herbalife's voedingsadviesraad, helpen ervoor te zorgen dat de Herbalife producten gebaseerd zijn op de meest recente voedingswetenschap.

Zorgvuldig testen

Tijdens het ontwikkelingsproces zijn er verschillende testrondes om ervoor te zorgen dat de Herbalife producten op zijn minst voldoen aan de meest strenge wettelijke richtlijnen. Van het controleren van de zuiverheid en de voordelen van de ingrediënten tot de eindcontrole van de afgewerkte producten.

Geproduceerd met zorg

Herbalife producten worden geproduceerd om op zijn minst te voldoen aan de huidige Good Manufacturing Practices (goede productiemethoden), de hoogste standaarden ter wereld. Deze standaarden zorgen voor systemen die een goed ontwerp, toezicht en controle van de productiemethoden en -faciliteiten verzekeren.

Voeding voor u

We gebruiken geavanceerde technologie om de omgeving te bewaken waar onze afgewerkte producten zijn opgeslagen en we hebben proefmonsters om de kwaliteit te waarborgen tijdens de gehele houdbaarheid van het product.

Laatst gewijzigd op: 5 januari 2014 - 16:40

Vond je dit interessant? Vertel het door of schrijf je in op onze feed of nieuwsbrief!Reacties

Er zijn nog geen reacties gepost op dit bericht

Reageer

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn.
Je bent momenteel niet ingelogd. Log nu in of registreer.
Het registreren is snel gebeurd en duurt niet langer dan 1 minuut.