Beter presteren in uw favoriete sport?

Of u nu een recreatieve sporter, een krachtsporter of duursporter bent, iedereen wil zijn prestaties verbeteren op een gezonde manier. Onze sportvoeding kan u daar uitstekend bij helpen!

Winnen met Herbalife

Welke sport u ook beoefent, hydratatie en energie zijn twee belangrijke peilers opdat u een mooi resultaat zou kunnen behalen. Beide peilers zijn dan ook vervat in ons productgamma. We geven u alvast wat meer informatie mee.

Hydratatie

Water alleen is niet voldoende om uw lichaam volledig te hydrateren na een sportieve inspanning. Isotone dranken, zoals onze Herbalife24 Hydrate, hebben een gehalte aan koolhydraten en elektrolyten dat zo goed mogelijk overeenkomt met de hoeveelheid die we reeds in ons lichaam hebben.

Herbalife24 Hydrate is een koolhydraatelektrolytendrank, ontwikkeld voor gebruik voor, tijdens of na de inspanning. Met een  osmolaliteit van minder dan 270 mOsmol/kg – ideaal voor sportprestaties.

Energie

De LiftOff energiedrank, die uitsluitend uit natuurlijke middelen bestaat, brengt uw lichaam en geest in een hogere versnelling. Naast ingrediënten als Guarana, Ginseng en Taurine bevat deze energie drank ook vitamine B.

Hoe prestaties verbeteren met sportvoeding?

Uiteraard kunnen zowel krachtsporters als duursporters, recreatieve als extreme sporters bij ons terecht voor gezonde sportvoeding. De basis hiervan is het feit dat zij het eiwitniveau doen toenemen. Op die manier kan het lichaam recupereren van zware inspanningen en wordt ook de spieropbouw gestimuleerd. Op die manier kan u vlot herstellen en kan u er de volgende keer opnieuw tegenaan!