Gezond ontbijten

Een gezond ontbijt is de basis voor een gezond lichaamsgewicht. Met de Herbalife ontbijtproducten kunt u de dag op de juiste manier beginnen.

Ontbijt ik op de verkeerde manier?

Ongezond calorierijk ontbijt

Enerzijds zijn er heel wat mensen die niet ontbijten. Zij die niet ontbijten 's ochtends, zullen doorheen de voormiddag mogelijks last krijgen van futloosheid en concentratiestoornissen. Op die manier grijpen ze sneller naar zoete snacks, wat uiteraard een negatieve impact heeft op het gewicht!

Ontbijten bevatten vaak veel te veel suikers. Denken we bijvoorbeeld maar aan ontbijtgranen. Deze vormen van ontbijten voorziet niet in de nodige voedingsstoffen. Zo bevat een cornflakes-ontbijt niet genoeg eiwitten en vezels. (Bron: gezondheid.be)

Uiteraard is ook een te uitgebreid ontbijt geen goede keuze. Een Engels ontbijt is hier een voorbeeld van.  

Hoe kan u gezonder ontbijten?

Het ontbijt is één van de belangrijkste maaltijden van de dag. Kies voor een uitgebalanceerd programma van Herbalife

Uw lichaam verliest 's nachts meer dan 1 liter vocht. Logisch dus dat we onze brandstof tijdig, dus ' s ochtends, moeten aanvullen! 

Herbalife Ontbijtprogramma

Ons programma bestaat uit een Formula 1 Voedingsshake met boordevol voedingstoffen en Aloë Vera siroop, die de spijsvertering bevordert en een zelfreinigende werking op het lichaam heeft.

De maaltijdreep

TIP:  Als je op zoek bent naar wat meer afwisseling of een maaltijdvervanger die je gemakkelijk overal kunt meenemen (om zo op snel op het werk uw ontbijt te eten) kunt u de Herbalife voedingsreep eens proberen. U kunt bijvoorbeeld een doos voedingsrepen bestellen en deze af en toe vervangen met de F1-voedingsshake.