Hoe kan ik bijkomen met Herbalife

Lukt het niet om kilo's te winnen? Mag u eten wat u wilt zonder ook maar één gram bij te komen? Volg ons voedingsprogramma om bij te komen en u zult gewicht winnen!

Ben ik te mager?

Gewicht winnen kan met Herbalife

Wanneer je te weinig weegt, is moeilijk te beoordelen. De één is nu eenmaal smaller gebouwd dan de ander.  Wanneer je te weinig weegt, ondergewicht hebt dus, is wel duidelijker.

In de medische wereld wordt bij een BMI lager dan 18,5 aangenomen dat u ondergewicht heeft. Ook de vetmassa speelt natuurlijk een rol. Voor een vrouw is een vetmassa tussen 20 en 25% ideaal, voor een man is dit tussen de 15 en 20%.

Mogelijke oorzaken van ondergewicht?

  • Emotioneel niet eten, bv. door een druk leven
  • Bejaarden met kauw-en slikproblemen
  • Je bent gewoon een kleine eter
  • Eetstoornissen, bv. anorexia-patiënten

Daarnaast kan ook een verhoogd energiegebruik voor ondergewicht zorgen, bij intensieve sporters of hyperactiviteit. 

Herbalife programma om aan te komen

Daar waar u met overgewicht een Herbalife voedingsshake zou nuttigen om een maaltijd te vervangen, zal iemand met ondergewicht een shake extra nemen bij de gewone maaltijd. Als u wilt  aansterken drinkt u minimaal 2 maal daags een voedingsshake na het gewone eten. Indien u bovendien intensief sport, is ook een extra opname van proteïnepoeder noodzakelijk. Proteïnes zijn de bouwstenen van spierweefsel. Wil je liever een eiwitshake op plantaardige basis? Kies dan voor PRO20 select.

De maaltijdreep

TIP:  Als je op zoek bent naar wat meer afwisseling kunt u de Herbalife maaltijdreep eens proberen. U kunt een doos maaltijdrepen bestellen en deze af en toe vervangen in plaats van de voedingsshake, verder hoeft er niets aan uw voedingsprogramma gewijzigd te worden.

* Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Gewichtsbeheersingprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren. Om optimale resultaten te behalen kunt u uw resultaten door uw distributeur laten opvolgen, die altijd kan bijstaan met tips en advies.