Afslanken met Herbalife

U wil graag afvallen en het lukt u niet alleen? Wij helpen u met Herbalife graag verder!

Genieten en toch afslanken of op gewicht blijven is een levenskunst op zich. Na een kwart eeuw moedigen we nog altijd mensen aan om hun levensstijl te verbeteren, voornamelijk door gezonder te gaan eten.

Onze afslankprogramma's bieden gewichtsbeheersing op maat gemaakt om u te helpen een ideaal voedingsevenwicht te vinden zodat je uw gestreefde lichaamsgewicht kunt bereiken.

Onze troeven

  • Programma's op maat afhankelijk van hoeveel u wil afslanken.
  • U heeft nog steeds recht op minstens 1 normale maaltijd per dag.
  • Het dieet helpt magere spiermassa op te bouwen. Door uw hoeveelheid magere spiermassa te vergroten, zal uw metabolisme ook verhoogd worden, wat betekent dat u meer calorieën zult verbranden. Zelfs wanneer u slaapt!
  • Onze afslankprogramma's bevatten alle voedingstoffen die uw lichaam nodig heeft om goed te functioneren. U voelt zich dus niet slap of geprikkeld tijdens het diëten
  • U heeft recht op, indien u dit wenst, vrijblijvende begeleiding, opvolging en coaching.

Herbalife programma’s op maat 

Vind je slanke lijn terug met herbalife

Hoe vaak u beweegt, hoe lang u al last heeft van het overgewicht en het aantal kilo’s dat u wil kwijt spelen zijn elementen die zullen bepalen welk programma voor u het meeste geschikt zal zijn.

Om te weten welk pakket u nodig heeft om uw gewenste gewicht te bereiken hoeft u maar op enkele vragen te antwoorden!

Heeft u nood aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!   

SLECHTS LICHT OVERGEWICHT?

Dan is het Herbalife Quickstart programma voor u. Dit programma bevat:

Indien u meer dan 3 uur per week intens sport neemt u er best ook de optionele extra proteïnes bij. 

WAT MEER OVER GEWICHT?

Kies dan voor het Herbalife Advanced programma. Dit programma bevat alle ingrediënten van het Herbalife Quickstart programma + De caloriearme instant kruidenthee (beschikbaar in 4 verschillende smaken) is een alternatief op de traditonele dranken zoals koffie en thee. Dit helpt op een heerlijke manier uw vitaliteit te ondersteunen.

Ook hier nemen sporters (meer dan 3 uur per week intensief sporten) er best de extra proteïnes bij zodat het opgebouwde spierwefsel behouden. 

REEDS MEER DAN EEN JAAR OVERGEWICHT?

Dan kiest u voor het Herbalife Plus programma. Dit bevat alle ellementen van het Herbalife Advanced programma plus de extra Cell activator tabletten

Cell Activator bevat een speciale formule die het lichaam voorziet van B-vitaminen (B1, B2 en B6), plus de essentiële mineralen mangaan en koper voor een normaal energiemetabolisme en zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme.
Daarnaast bevat het ook nog chlorella, shiitake en lactoferinne.

Sporters en mensen die ofwel meer dan 100 kilo wegen of meer dan 25 kilo willen afvallen dienen hier ook de extra proteïenes in te nemen.

Bij sporters rekenen wij ook de mensen met een arbeidsintensief beroep zoals bouwvakkers maar ook kuisvrouwen die constant in het zweet staan!

Indien u meer dan 3 uur per week intens sport neemt u er best ook de optionele extra proteïnes bij.


Een optimale gezondheid begint met een normaal lichaamsgewicht! Wij helpen u met het nastreven van dit gewicht! 

De maaltijdreep

TIP:  Als je op zoek bent naar wat meer afwisseling of een maaltijdvervanger die je gemakkelijk overal kunt meenemen kunt u de Herbalife maaltijdreep eens proberen. U kunt bijvoorbeeld een doos maaltijdrepen bestellen en deze af en toe vervangen in plaats van de voedingsshake, verder hoeft er niets aan uw voedingsprogramma gewijzigd te worden.

 

Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Gewichtsbeheersingprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren. Om optimale resultaten te behalen kunt u uw resultaten door uw distributeur laten opvolgen, die altijd kan bijstaan met tips en advies.