Bereken je BMI

BMI staat voor Body Mass Index, ook bekend als de Quetelet-index. De BMI is een waarde die de verhouding tussen lengte en gewicht weergeeft. Het berekenen van je BMI wordt aanbevolen voor het inschatten van je hoeveelheid lichaamsvet.

Let wel op, de waarde is slechts een indicatie voor je algemeen welzijn en zegt daarmee alleen of je al dan niet medisch gezien te zwaar bent.

Gebruik de schuifbalken om jelengte en gewicht aan te geven

 

Deze BMI meter is enkel voor volwassenen bedoeld.

cm

 


kg

 


Uw BMI: 21.72

Uw ideale gewicht: 63.8 kg (vrouw) - 66.6 kg (man)

Ondergewicht!

Uw gewicht is te laag. We raden je aan om gezond en gevariëerd te eten.
Bij Herbalife hebben we enkele voedingsprogramma's om je in de juiste richting te helpen met het aankomen. Meer info over bijkomen bij onze Herbalife voedingsprogramma's.

Indien je veel sport kan het zijn dat je een gebrek hebt aan koolhydraten en proteïnes. Check zeker onze sportvoedingsschema's.

Licht ondergewicht

Je gewicht is bijna perfect. Toch zou je ietsje meer mogen wegen. Het ideale lichaamsgewicht kan je bereiken door zeer regelmatig gezond te eten. Een goede start is een Gezond ontbijt

Indien je veel sport kan het zijn dat je een gebrek hebt aan koolhydraten en proteïnes. Check zeker onze sportvoedingsschema's.

Je gewicht is ideaal!

Probeer je gewicht zo te houden en beweeg voldoende.

Voel je je soms futloos of heb je soms last van dipjes? Gezond ontbijten kan je hierbij helpen.

Misschien zijn er enkele voedingssupplementen die je nog kunnen versterken?

Licht overgewicht

Je gewicht is in orde. Maar je ideale gewicht is nog net ietsje lager Misschien kan je een afslankprogramma volgen om wat gewicht te verliezen?

Misschien zijn er enkele voedingssupplementen die je nog kunnen versterken?

Overgewicht

Je weegt wat te veel. Je welzijn is niet in gevaar maar er mag niet veel gewicht meer bijkomen. Onder het motto "voorkomen is beter dan genezen" is het misschien beter om wat gewicht te verliezen? Wij kunnen je helpen met een afslankprogramma op maat.

Zwaarlijvigheid

Je weegt te veel en brengt je welzijn in gevaar. Het is belangrijk om redelijk wat gewicht te verliezen, gezonder te eten en wat meer te sporten. Wij kunnen je alvast op weg helpen met gezondere voeding dankzij een afslankprogramma op maat.

Hevige Zwaarlijvigheid

Je moet snel wat doen aan je gewicht. Wij kunnen je helpen met een efficiënt afslankprogramma, vergezeld met vrijblijvend advies. Het is belangrijk dat je gezond eet en regelmatig sport.