Bereken uw BMI!

BMI staat voor Body Mass Index en is ook wel bekend onder de naam Quetelet-index. De BMI is een waarde die de verhouding tussen lengte en gewicht weergeeft. Het berekenen van uw BMI wordt aanbevolen voor het inschatten van de hoeveelheid lichaamsvet.

Let wel op, de waarde is slechts een indicatie voor uw algemeen welzijn en zegt daarmee alleen of u al dan niet medisch gezien te zwaar bent.

Gebruik de schuifbalken om uw lengte en gewicht aan te geven

Deze BMI meter is enkel voor volwassenen bedoeld.

cm

kg

Uw BMI: 21.72

Uw ideale gewicht: 63.8 (vrouw)
Uw ideale gewicht: 66.6 (man)

Ondergewicht!

Uw gewicht is te laag. We raden u aan om gezond en gevariëerd te eten.
Bij Herbalife hebben we enkele voedingsprogramma's om u in de juiste richting te helpen met het aankomen. Meer info over bijkomen onze herblaife voedingsprogramma's.

Indien u veel sport kan het zijn dat u een gebrek heeft aan koolhydraten en proteïnes. Neem eens een kijkje naar onze sportvoedingsschema's.

Licht ondergewicht

Uw gewicht is bijna perfect. Toch zou u ietsje meer mogen wegen. Het ideale lichaamsgewicht kunt u bereiken door zeer regelmatig gezond te eten. Een goede start is een Gezond ontbijt

Indien u veel sport kan het zijn dat u een gebrek heeft aan koolhydraten en proteïnes. Neem eens een kijkje naar onze sportvoedingsschema's.

Uw gewicht is ideaal!

Probeer uw gewicht zo te houden en beweeg voldoende.

Voelt u zich soms futloos of heeft u soms last van dipjes? Gezond ontbijten kunnen u hierbij helpen.

Misschien zijn er enkele voedingssupplementen die u nog kunnen versterken?

Licht overgewicht

Uw gewicht is in orde. Maar uw ideale gewicht is nog net ietsje lager Misschien kunt u een afslankprogramma volgen om een wat te verliezen?

Misschien zijn er enkele voedingssupplementen die u nog kunnen versterken?

Overgewicht

U weegt wat te veel. Uw welzijn is niet in gevaar maar er mag niet veel gewicht meer bijkomen. Onder het motto "voorkomen is beter dan genezen" is het misschien beter om wat gewicht te verliezen? Wij kunnen u helpen met een afslankprogramma op maat.

Zwaarlijvigheid!

U weegt te veel en brengt uw welzijn in gevaar. Het is belangrijk om redelijk wat gewicht te verliezen, gezonder te eten en wat meer te sporten. Wij kunnen u alvast op weg helpen met gezondere voeding dankzij een afslankprogramma op maat.

Hevige Zwaarlijvigheid!!

U moet snel wat doen aan uw gewicht! Wij kunnen u helpen met een efficiënt afslankprogramma, vergezeld met vrijblijvend advies. Het is belangrijk dat u gezond eet en regelmatig sport.