Blog - Categorie: Welzijn

Nuttige informatie omtrent ziekte, welzijn en tips voor een gezond en gelukkig leven.

15 mei 2017 - 21:22

Breng uw levensstijl in balans

Welzijn - 0 reacties

Een evenwichtige, actieve levensstijl gaat net zo goed over uw algemene welzijn als over hoe u er uit ziet. Vraag uzelf het volgende af: weet ik echt wel wat het betekent om gezond te zijn? Is het doel dat ik mezelf gesteld heb realistisch? Dit nummer is er om u te helpen van 2017 een fitter jaar te maken. Geniet er van.

Lees meer ...

6 april 2014 - 11:11

Lentemoeheid? Doe het rustig aan

Welzijn - 0 reacties

Tijdens de winter leven we vaak ongezonder en slaat ons lichaam alle toxische stoffen op. Zodra de eerste zonnestralen dan doorkomen willen we naar buiten, of aan de slag met de lenteschoonmaak en het onstoffen van tuingereedschap. Echter zijn we na een half uurtje alweer uitgeblust en vloen we ons lusteloos en prikkelbaar. Voorjaarsmoheid onstaat door een gebrek aan goede voedingsstoffen en beweging in de buitenlucht.

Lees meer ...

1 maart 2014 - 10:31

Ouder worden zonder extra kilo's aan te komen

Welzijn - 0 reacties

Eens je ouder wordt, komen de kilo's er ook gemakkelijker bij. Met deze zes tips proberen we de gewichtstoename te beperken.

Lees meer ...

26 mei 2013 - 17:31

Ga voor een mooi lichaam deze zomer

Welzijn - 0 reacties

Als de gedachte aan het dragen van een bikini u al in paniek brengt, onthoud dan dat het nog niet te laat is om uw lichaam in vorm te krijgen voor de zomer. Probeer enkele kleine veranderingen in uw voeding en dagelijkse routine door te voeren en u zult klaar zijn om naar het strand te gaan.

Lees meer ...

Image not found
20 mei 2013 - 16:17

Het doorbreken van de jojo-dieetcyclus

Welzijn - 0 reacties

Bij jojo diëters gaaat hun gewicht op en af en blijft het zelden stabiel. Het is al langer bekend dat mensen eerder gaan jojo'en als ze afvalmethoden aanhouden die te strikt zijn om op lange termijn vol te houden. als een kleine afwijking van het dieet steeds vaker voorkomt, dan valt men al snel weer terug in de oude gewoontes en gaat het gewicht weer omhoog, waardoor de cycus weer van vooraf aan begint.

Lees meer ...

4 april 2013 - 20:55

Gewichtsplateau? 5 tips die u kunnen helpen

Welzijn - 0 reacties

Heb je een gewichtsplateau bereikt? Als het niet meer lukt om verder af te slanken waarschijnlijk wel. Volg onze 5 tips om dit plateau te overkomen om zo uiteindelijk uw droomgewicht te behalen.

Lees meer ...

17 maart 2013 - 10:13

Gewichtsplateau? Breek erdoor!

Welzijn - 0 reacties

 Lukt het op een bepaald moment niet meer om af te slanken? Heb je het gevoeld dat je er niet meer op vooruit gaat? U bent niet alleen...

Lees meer ...

20 januari 2013 - 19:26

Goede voornemens volhouden

Welzijn - 0 reacties

Neem geen goede voornemens die je toch niet kunt waarmaken. Het is beter om te starten met kleine aanpassingen beetje bij beetje kan je je doelen bijstellen om zo tevreden terug te kunnen blikken!

Lees meer ...

12 januari 2013 - 20:32

10 oplossingen voor een evenwichtiger nieuwjaar

Welzijn - 0 reacties

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Hieronder 10 tips die u helpen met het behalen van uw doelstelling.

Lees meer ...

14 december 2012 - 20:30

Gezondheidstoestand van het Verenigd Koninkrijk

Welzijn - 0 reacties

Een rapport van de nationale gezondheidsdienst onthult de gezondheidstoestand van de bevolking van het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer ...


Toon: 10 | 20 | 50 berichten per pagina