Waarom is Tri Blend Select zo speciaal?

31 juli 2019 - 21:39 Herbalife Producten

Enkele dagen geleden kondigden we Tri Blend Select aan. Maar waarom is deze proteïne shake superieur ten opzichte van andere proteïne shakes?
Heel eenvoudig, toen we Tri Blend Select creëerden, wilden we de beste ‘wellness shake’ ter wereld maken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste ingrediënten die we konden vinden…

Dit is waarom

Ieder ingrediënt uit Tri Blend Select is zorgvuldig geselecteerd op basis van de gezondheids- en welzijnsvoordelen waar mensen naar verlangen. Daarnaast zijn ze afkomstig van natuurlijke bronnen en zijn ze plantaardig. Daarmee hield het niet op. We hebben de hele wereld afgezocht om de hoogst mogelijke kwaliteit van elk afzonderlijk ingrediënt te verkrijgen, zoals biologisch lijnzaad uit de Canadese prairies. Dit lijnzaad is een van ‘s werelds beste kwaliteit en zit boordevol omega 3.

En in tegenstelling tot andere plantaardige shakes levert Tri Blend Select optimale voeding. Plantaardige proteïnen missen soms hun doel, aangezien ze sommige essentiële aminozuren missen die bijvoorbeeld wel in weiproteïnen zitten. Tot op heden betekende het afstappen van zuivelproteïnen, dat je een verminderde proteïnekwaliteit binnenkreeg. Maar nu niet meer. Tri Blend Select bevat een mix van erwten, quinoa en lijnzaad en helpt zo, samen met rijstproteinen, 100% compleet plantaardige proteïnen te leveren. Het bevat indrukwekkend veel vezels terwijl er fabelachtig weinig suiker in zit.

Maar vergis je niet, weinig suiker betekent niet dat er weinig  smaak aan zit. Het werd een obsessie voor ons om Tri Blend Select verbazingwekkend lekker te laten smaken en het toch natuurlijk te houden. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Door verschillende smaken te mengen, zoals de licht zoete karameltonen van biologische kokosnectar en de subtiele nootachtige smaak van quinoa, hebben we smaken gecreëerd om verliefd op te worden. Maar je hoeft ons niet alleen op ons woord te geloven. We hebben smaaktesten uitgevoerd onder Herbalife Distributeurs door heel Europa en zij waren net zo dol op de heerlijke, romige Coffee Caramel versie en de lichtere, frisse Banana versie als wij.

Het verhaal

Van de dichte oerwouden van Indonesië tot aan de Canadese prairie, het verhaal van Tri Blend Select is verweven met de mensen, de plaatsen en de filosofie die het zo uniek maakt. We zijn er trots op dit verhaal met jullie te delen terwijl we dit zeer speciale product introduceren.

 

 

Beschermen van onze planeet

We geven net zoveel om onze planeet als jij. De partners waarmee we samenwerken om Tri Blend Select te creëren, zijn al honderden jaren actief in de landbouwsector. Maar Tri Blend Select bestaat uit meer dan alleen maar planten en liefdevolle zorg.

Het is het product van deskundige kennis die al generaties lang onder boeren wordt doorgegeven. Zij verbouwen niet alleen de beste producten, maar verzorgen ook het land en beschermen de omgeving. We zijn toegewijd om deze voorouderlijke band met de natuur te behouden zodat iedereen kan blijven profiteren van deze zorg en kennis.

Als gevolg hiervan worden lokale leefgebieden gerespecteerd en beschermd, terwijl pesticiden en meststoffen tot een minimum worden beperkt. Dat betekent dat het land gezonde gewassen kan blijven produceren en toekomstige generaties kan blijven ondersteunen. Het is een win-win-situatie.

Maar wat zit er nu precies in Tri Blend Select? Laten we de ingrediënten en de boeren die ze verbouwen eens beter leren kennen door middel van een snelle reis rond de wereld.

 

Bestel nu!