Ik voel me topfit!

09 maart 2014 - 16:47 Succesverhalen

Mijn naam is Key Van Cappellen. Ik ben geboren in 1965 als oudste uit een gezin met vier zonen.

Tot het einde van mijn studies had ik nooit problemen met mijn gewicht, ik deed veel sport (wielrennen, voetbal, lopen). Na mijn legerdienst begon ik te werken en veranderde mijn levensstijl. Ik was toen 24, en had veel minder tijd om te sporten en kwam snel wat kilootjes bij ...

Op een moment gaf de weegschaal zelfs 98 kilo aan, wat voor mijn 1.74 m te veel was.

Door intensief te sporten en zwaar te diëten kwam ik terug op 76 kg, maar eens ik opnieuw in mijn oude eetgewoontes herviel en door omstandigheden minder kon sporten vlogen de kilo's er weer aan en kwam de 98 kg opnieuw in zicht.

Opnieuw dieet, sport enzovoort... Ik was in het klassieke JO-JO verhaal terecht gekomen.

In de zomer van 2012 ging het weer richting 90 kg maar toen leerde ik Herbalife kennen. Mijn coach gaf me het juiste advies in verband met het gebruik van de voeding, voldoende water dringen en voldoende sporten. Bovendien nam ik, op haar aanraden extra proteïnen om mijn spiermassa te behouden tijdens het afslanken.

Na drie maanden ben ik afgeslankt, ben ik centimeters kwijt en is mijn spiermassa zelfs verhoogd! Ik voelde me al snel veel fitter en actiever nadat ik de voeding ben gaan gebruiken. Mijn dagen zijn drie tot vier uur langer en ik val niet meer in slaap in de zetel om 20h30.

Ik voel me topfit en mijn lichaam lijkt meer op het lichaam van een jonge dertiger dan op dat van iemand die de vijftig nadert. Ik ben mentaal veel sterker geworden en heb een ongelooflijk plezier in het leven. Mijn enthousiasme heeft er toe geleid dat mijn echtgenote de Herbalife producten ook is gaan gebruiken. We voelen ons allebei supergoed en fit :).