Welzijn

Bekijk alle blog posts

Vermijd het middag dipje!

02 oktober 2012 - 18:10 Welzijn

Na het middageten kunnen we al eens een dipje krijgen. Gevolg is dat u zich moe voelt of snel geïrriteerd bent omdat uw lichaam naar suiker snakt. U kunt zich hiertegen beschermen door een gebalanceerde lunch te eten.

Lees Meer...

Ouder worden zonder extra kilo's aan te komen

01 maart 2014 - 10:31 Welzijn

Eens je ouder wordt, komen de kilo's er ook gemakkelijker bij. Met deze zes tips proberen we de gewichtstoename te beperken.

Lees Meer...

Junkfood tast intelligentie aan

29 september 2009 - 17:37 Welzijn

Vette voeding heeft al na 10 dagen een negatieve invloed op uw intelligentie. Ook tast te veel vette voeding al na vier dagen je spieren aan.

Lees Meer...

10 oplossingen voor een evenwichtiger nieuwjaar

12 januari 2013 - 20:32 Welzijn

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Hieronder 10 tips die u helpen met het behalen van uw doelstelling.

Lees Meer...

Lentemoeheid? Doe het rustig aan

06 april 2014 - 11:11 Welzijn

Tijdens de winter leven we vaak ongezonder en slaat ons lichaam alle toxische stoffen op. Zodra de eerste zonnestralen dan doorkomen willen we naar buiten, of aan de slag met de lenteschoonmaak en het ontstoffen van tuingereedschap. Echter zijn we na een half uurtje alweer uitgeblust en voelen we ons lusteloos en prikkelbaar. Voorjaarsmoeheid ontstaat door een gebrek aan goede voedingsstoffen en beweging in de buitenlucht.

Lees Meer...

Gewichtsplateau? 5 tips die u kunnen helpen

04 april 2013 - 20:55 Welzijn

Heb je een gewichtsplateau bereikt? Als het niet meer lukt om verder af te slanken waarschijnlijk wel. Volg onze 5 tips om dit plateau te overkomen om zo uiteindelijk uw droomgewicht te behalen.

Lees Meer...

Je dieet voor de feestdagen begint... vandaag

27 oktober 2011 - 18:04 Welzijn

Als je op tijd wil vermageren voor de feestjes op het einde van het jaar, dan is vandaag de perfecte dag om hiermee te beginnen. Je hebt namelijk nog ongeveer zes weken voor de feestelijkheden  beginnen. 

Lees Meer...

Gezonder leven, hoe begin je er aan? 5 tips

07 maart 2012 - 17:58 Welzijn

 Hieronder een aantal tips van Herbalife expert Susan Bowerman die u op de juiste weg helpen.

Lees Meer...

5 tips om tegen de zomer een strak lichaam te bekomen

26 mei 2013 - 17:31 Welzijn

Als de gedachte aan het dragen van een bikini u al in paniek brengt, onthoud dan dat het nog niet te laat is om uw lichaam in vorm te krijgen voor de zomer. Probeer enkele kleine veranderingen in uw voeding en dagelijkse routine door te voeren en u zal snel klaar zijn om naar het strand te gaan.

Lees Meer...

Het doorbreken van de jojo-dieetcyclus

20 mei 2013 - 16:17 Welzijn

Bij jojo diëters gaat hun gewicht op en af en blijft het zelden stabiel. Het is al langer bekend dat mensen eerder gaan jojo'en als ze afvalmethoden aanhouden die te strikt zijn om op lange termijn vol te houden. als een kleine afwijking van het dieet steeds vaker voorkomt, dan valt men al snel weer terug in de oude gewoontes en gaat het gewicht weer omhoog, waardoor de cyclus weer van vooraf aan begint.

Lees Meer...