Welzijn

Bekijk alle blog posts

Slaaptekort leidt tot hoger gewicht

23 juli 2011 - 11:30 Welzijn

Een korte slaap verhoogt het lichaamsgewicht en kan bijgevolg tot zwaarlijvigheid leiden.

Lees Meer...

Hou een schoonmaak in uw levensstijl

17 juni 2012 - 16:45 Welzijn

Als het warmer wordt en we iets meer onthullende kleding aantrekken, wordt duidelijk wat de winter heeft aangericht.

Lees Meer...

Vermijd het middag dipje!

02 oktober 2012 - 18:10 Welzijn

Na het middageten kunnen we al eens een dipje krijgen. Gevolg is dat u zich moe voelt of snel geïrriteerd bent omdat uw lichaam naar suiker snakt. U kunt zich hiertegen beschermen door een gebalanceerde lunch te eten.

Lees Meer...

Lentemoeheid? Doe het rustig aan

06 april 2014 - 11:11 Welzijn

Tijdens de winter leven we vaak ongezonder en slaat ons lichaam alle toxische stoffen op. Zodra de eerste zonnestralen dan doorkomen willen we naar buiten, of aan de slag met de lenteschoonmaak en het ontstoffen van tuingereedschap. Echter zijn we na een half uurtje alweer uitgeblust en voelen we ons lusteloos en prikkelbaar. Voorjaarsmoeheid ontstaat door een gebrek aan goede voedingsstoffen en beweging in de buitenlucht.

Lees Meer...

5 tips om tegen de zomer een strak lichaam te bekomen

26 mei 2013 - 17:31 Welzijn

Als de gedachte aan het dragen van een bikini u al in paniek brengt, onthoud dan dat het nog niet te laat is om uw lichaam in vorm te krijgen voor de zomer. Probeer enkele kleine veranderingen in uw voeding en dagelijkse routine door te voeren en u zal snel klaar zijn om naar het strand te gaan.

Lees Meer...

Waarom bewegen belangrijk Is

08 september 2009 - 18:24 Welzijn

"Bewegen is belangrijk". Het wordt overal en door iedereen verteld. Waarom het belangrijk is, wordt meestal niet meegedeeld. Hieronder positieve invloeden die u en uw lichaam ervaren als u regelmatig beweegt.

Lees Meer...