Welzijn

Bekijk alle blog posts

Lentemoeheid? Doe het rustig aan

06 april 2014 - 11:11 Welzijn

Tijdens de winter leven we vaak ongezonder en slaat ons lichaam alle toxische stoffen op. Zodra de eerste zonnestralen dan doorkomen willen we naar buiten, of aan de slag met de lenteschoonmaak en het ontstoffen van tuingereedschap. Echter zijn we na een half uurtje alweer uitgeblust en voelen we ons lusteloos en prikkelbaar. Voorjaarsmoeheid ontstaat door een gebrek aan goede voedingsstoffen en beweging in de buitenlucht.

Lees Meer...

Ouder worden zonder extra kilo's aan te komen

01 maart 2014 - 10:31 Welzijn

Eens je ouder wordt, komen de kilo's er ook gemakkelijker bij. Met deze zes tips proberen we de gewichtstoename te beperken.

Lees Meer...

5 tips om tegen de zomer een strak lichaam te bekomen

26 mei 2013 - 17:31 Welzijn

Als de gedachte aan het dragen van een bikini u al in paniek brengt, onthoud dan dat het nog niet te laat is om uw lichaam in vorm te krijgen voor de zomer. Probeer enkele kleine veranderingen in uw voeding en dagelijkse routine door te voeren en u zal snel klaar zijn om naar het strand te gaan.

Lees Meer...

Het doorbreken van de jojo-dieetcyclus

20 mei 2013 - 16:17 Welzijn

Bij jojo diëters gaat hun gewicht op en af en blijft het zelden stabiel. Het is al langer bekend dat mensen eerder gaan jojo'en als ze afvalmethoden aanhouden die te strikt zijn om op lange termijn vol te houden. als een kleine afwijking van het dieet steeds vaker voorkomt, dan valt men al snel weer terug in de oude gewoontes en gaat het gewicht weer omhoog, waardoor de cyclus weer van vooraf aan begint.

Lees Meer...

Gewichtsplateau? 5 tips die u kunnen helpen

04 april 2013 - 20:55 Welzijn

Heb je een gewichtsplateau bereikt? Als het niet meer lukt om verder af te slanken waarschijnlijk wel. Volg onze 5 tips om dit plateau te overkomen om zo uiteindelijk uw droomgewicht te behalen.

Lees Meer...

Gewichtsplateau? Breek erdoor!

17 maart 2013 - 10:13 Welzijn

 Lukt het op een bepaald moment niet meer om af te slanken? Heb je het gevoeld dat je er niet meer op vooruit gaat? U bent niet alleen...

Lees Meer...

Goede voornemens volhouden

20 januari 2013 - 19:26 Welzijn

Neem geen goede voornemens die je toch niet kunt waarmaken. Het is beter om te starten met kleine aanpassingen beetje bij beetje kan je je doelen bijstellen om zo tevreden terug te kunnen blikken!

Lees Meer...

10 oplossingen voor een evenwichtiger nieuwjaar

12 januari 2013 - 20:32 Welzijn

Goede voornemens voor het nieuwe jaar? Hieronder 10 tips die u helpen met het behalen van uw doelstelling.

Lees Meer...

Gezondheidstoestand van het Verenigd Koninkrijk

14 december 2012 - 20:30 Welzijn

Een rapport van de nationale gezondheidsdienst onthult de gezondheidstoestand van de bevolking van het Verenigd Koninkrijk.

Lees Meer...

Stress en gezond eten - een onderzoek

13 oktober 2012 - 16:28 Welzijn

Al meer dan dertig jaar hebben Herbalife en haar Onafhankelijke Distributeurs ernaar gestreefd consumenten te leren over de voordelen van goede voeding en een actieve levensstijl, maar het is pas in het laatste decennium dat de wetenschappelijke gemeenschap zich is gaan realiseren wat voor grote rol voedsel kan spelen in ons dagelijks leven.

Lees Meer...