Blogberichten over voeding

Bekijk alle blog posts

Hoeveel proteïne is goed voor u?

24 juni 2014 - 21:32 Voeding

De hoeveelheid proteïne die u iedere dag moet eten, hangt van een heleboel factoren af, zoals hoeveel u weegt en hoeveel spieren u heeft. Het hangt niet enkel af van het geslacht

Lees Meer...

Doe de voedingsquiz! Wat is uw voedings-IQ?

21 april 2014 - 13:53 Voeding

Kernvoeding verwijst naar de dagelijkse behoeften van uw lichaam om een optimale gezondheid te houden. Het is belangrijk om uw lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheden noodzakelijke voedingstoffen. Voedzame voedingsmiddelen zijn onder andere fruit, groenten en volkoren granen.

Lees Meer...

Waaruit bestaat een gezond dieet?

09 maart 2014 - 17:21 Voeding

Iedereen weet dat het belangrijk is om gezond te eten. Maar wat is gezond eten nu eigenlijk? Gezond eten doet u door op verschillende dingen te letten. Zo is het belangrijk er op te letten hoeveel u gebruikt van bepaalde voedingsmiddelen.

Tot slot is variatie één van de sleutelelementen om gezond te eten. Door gezond te eten krijgt u alle voedingstoffen binnen die uw lichaam nodig heeft.

Lees Meer...

7 tips voor een goed voedingsprogramma

01 maart 2014 - 10:05 Voeding

Het creëren van een goed voedingsprogramma is een geweldige manier om uw gewicht onder controle te houden. Aan de hand van onderstaande tips helpen we u op de juiste weg.

Lees Meer...

5 redenen waarom snacken goed kan zijn voor u

04 januari 2014 - 14:44 Voeding

Tussendoortjes kunnen er voor zorgen dat u langer verzagdigd blijft. Kies wel voor gezonde tussendoortjes anders kunnen de kilo's er toch bij komen.

Lees Meer...

Gewichtsplateau bereikt?

04 januari 2014 - 14:16 Voeding

Heeft u uw gewichtsplateau bereikt? Hier enkele tips over het weer in beweging krijgen van uw gewicht.

Lees Meer...

Kleine aanpassingen om minder calorieën te eten

14 december 2013 - 19:26 Voeding

In dit artikel laten we zien hoe kleine veranderingen aan uw recepten kunnen leiden tot grote beperkingen in het aantal calorieën. Het wisselen van een paar ingrediënten kan een thuis klaargemaakte maaltijd zoveel gezonder maken.

Lees Meer...

Gericht op uitmuntendheid

03 augustus 2013 - 17:57 Voeding

Herbalife producten staan bekend om hun kwaliteit en effectiviteit. Om onze positie als globale voedingsleider vast te houden, gaan we door met het produceren van innovatieve, op de wetenschap gebaseerde producten die voldoen aan de hoogste normen voor onderzoek, ontwikkeling en productie.

Lees Meer...

Hoe bestellen op restaurant ... zonder te veel te eten

13 mei 2013 - 20:32 Voeding

Uit eten hoeft geen dieetramp te zijn. Hier zijn vijf tips die je kunnen helpen om de calorieën te beperken.

Lees Meer...

Minder eten ... door meer proteïnes te eten

12 mei 2013 - 10:34 Voeding

Proteïnes bij het ontbijt zorgen ervoor dat je je voldaan voelt tot aan het middagmaal. Een nieuwe studie toont aan dat het het laat op de avond snacken ook kan inperken.

Lees Meer...