Voeding

De 5 voordelen van maaltijdshakes met proteïnen

12 januari 2019 - 12:00 Voeding

Maaltijdshakes met proteïnen kunnen je helpen je dieet doelen te behalen. Je kan ze gebruiken als snelle uitgebalanceerde maaltijd, als brandstof voor na je sportsessie, als maaltijdvervanger om je te helpen gewicht te verliezen, om je proteïne inname aan te vullen of om meer voedingstoffen (vitamines, mineralen) in te nemen.

Lees Meer...

Over maaltijdvervangers

20 oktober 2018 - 20:18 Voeding

Ze zeggen wel dat je gemoedstoestand in de ochtend van invloed is op de rest van je dag. Dus als je ‘s ochtends wakker wordt met een ochtendhumeur, dan kan het lastig zijn om dat gedurende de dag weer om te draaien. Hetzelfde geldt voor het ontbijt.

Lees Meer...

Vijf toevoegingen voor je proteïneshake

31 augustus 2018 - 12:55 Voeding

Uw protëineshakes kan je op verschillende manieren verrijken, je kan er enerzijds voedingstoffen aan toevoegen maar je kan er ook andere zaken aan toevoegen om deze smaakvoller te maken of om voor wat afwisseling te zorgen.

Lees Meer...

5 tips voor wie zijn ontbijt overslaat

15 juni 2015 - 21:13 Voeding

Als u uw ontbijt vaak overslaat, probeer dan deze kleine stappen naar goede ontbijtgewoonten. Volg onze vijf tips om u te helpen stoppen met het overslaan van uw ontbijt!

Lees Meer...

Hoeveel proteïne is goed voor u?

24 juni 2014 - 21:32 Voeding

De hoeveelheid proteïne die u iedere dag moet eten, hangt van een heleboel factoren af, zoals hoeveel u weegt en hoeveel spieren u heeft. Het hangt niet enkel af van het geslacht

Lees Meer...

Doe de voedingsquiz! Wat is uw voedings-IQ?

21 april 2014 - 13:53 Voeding

Kernvoeding verwijst naar de dagelijkse behoeften van uw lichaam om een optimale gezondheid te houden. Het is belangrijk om uw lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheden noodzakelijke voedingstoffen. Voedzame voedingsmiddelen zijn onder andere fruit, groenten en volkoren granen.

Lees Meer...

waaruit bestaat een gezond dieet?

09 maart 2014 - 17:21 Voeding

Iedereen weet dat het belangrijk is om gezond te eten. Maar wat is gezond eten nu eigenlijk? Gezond eten doet u door op verschillende dingen te letten. Zo is het belangrijk er op te letten hoeveel u gebruikt van bepaalde voedingsmiddelen.

Tot slot is variatie één van de sleutelelementen om gezond te eten. Door gezond te eten krijgt u alle voedingstoffen binnen die uw lichaam nodig heeft.

Lees Meer...

7 tips voor een goed voedingsprogramma

01 maart 2014 - 10:05 Voeding

Het creëren van een goed voedingsprogramma is een geweldige manier om uw gewicht onder controle te houden. Aan de hand van onderstaande tips helpen we u op de juiste weg.

Lees Meer...

5 redenen waarom snacken goed kan zijn voor u.

04 januari 2014 - 14:44 Voeding

Lees de tips in het bericht!

Lees Meer...

Gewichtsplateau bereikt?

04 januari 2014 - 14:16 Voeding

Heeft u uw gewichtsplateau bereikt? Hier enkele tips over het weer in beweging krijgen van uw gewicht.

Lees Meer...