Sport

Bekijk alle blog posts

Wat eten en drinken na het sporten?

24 juni 2014 - 21:51 Sport

Veel mensen vragen zich af wat men het best eet of drinkt na het sporten. In dit artikel helpen we je op het juiste pad!

Lees Meer...

Norseman Xtreme triathlon

26 juni 2013 - 21:30 Sport Succesverhalen

Op 5 augustus nam Nordic Country Director Borre Gjersvik deel aan de Norseman Xtreme Triathlon. De Norseman is de zwaarste eendaagse duurrace ter wereld.

Borre vertelt hoe de Norseman begon met het zwemmen van 5.8 km in de zee, die slechts 13 graden warm was: "De kou haalt alle energie uit je lichaam, maar gelukkig was de zee rustig, zeker gezien dit onderdeel de zwaarste van mijn disciplines was. Het zwemmen werd gevolgd door 180 km fietsen, met een totaal van 4.2 km klimmen. Het rennen gebeurde uiteindelijk op een parcours dat voor driekwart vlak was, maar het laatste kwart was een steile klim."

Lees Meer...

Haal alles uit uw sportprestaties

24 mei 2011 - 21:35 Sport

Met het warmere weer komen ook de sportevenementen in beeld. Mei en juni zijn dé maanden voor hardloopwedstrijden en fietstochten. Bent u van plan hieraan mee te doen?

Lees Meer...

Verbeter je snelheid

23 oktober 2012 - 21:17 Sport

De meeste mensen denken dat enkel de quadriceps getraind moten worden om snel te lopen, maar lopen betekent ook dat u uw benen moet opheffen met uw hamstring spieren.

Lees Meer...

Atleten die hun ervaring over Herbalife 24 delen

05 januari 2013 - 14:05 Sport Succesverhalen

Topatleten delen hun gedachten over Herbalife24 - De eerste 24-uurs sportvoedingslijjn.

Lees Meer...

Voeg een competitief element toe aan uw sport

18 november 2012 - 11:32 Sport

Bewegen en actief zijn is al leuk op zich maar door een competitief element toe te voegen kan het nog leuker worden. Als je het gevoel hebt dat je een nieuwe uitdaging zoekt, of als het zelfde rondje lopen saai begint te worden, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Misschien is competitie een optie?

Lees Meer...

Triathlon Norseman Xtreme

28 december 2012 - 14:30 Sport Succesverhalen

Op 5 augustus deed Borre Gjersvik, Nordic Country Director van Herbalife, mee aan de Norseman Xtreme triathlon. 

Lees Meer...

Buiten sporten, het kan deugd doen!

01 maart 2014 - 10:17 Sport

Als je een beetje extra motivatie wilt krijgen om te beginnen met fit worden, dan kan het helpen om uw oefeningen buiten te gaan doen. Naast het grote voordeel van uw training in de zon te doen in plaats van in kunstmatig licht, heeft u een beter mogelijkheid om een trainingsschema op te stellen dat bij u past. 

Lees Meer...

Blijf fit deze winter

10 februari 2019 - 21:42 Sport

Fitness en training kunnen als een te grote uitdaging klinken, dus daarom moeten we ons ertoe zetten actiever en fitter te worden. Dat kan al door het toevoegen van eenvoudige stretches of een korte wandeling. Elke beweging is beter dan geen enkele beweging. Als je niet fit bent, dan hoef je niet meteen voor het maximale te gaan. Laten we daarom simpel ‘actie’ ondernemen door op welke manier dan ook ‘actief’ te zijn, iedere dag weer.

Lees Meer...