Sport

Bekijk alle blog posts

Haal alles uit uw sportprestaties

24 mei 2011 - 21:35 Sport

Met het warmere weer komen ook de sportevenementen in beeld. Mei en juni zijn dé maanden voor hardloopwedstrijden en fietstochten. Bent u van plan hieraan mee te doen?

Lees Meer...

Wat eten en drinken na het sporten?

24 juni 2014 - 21:51 Sport

Veel mensen vragen zich af wat men het best eet of drinkt na het sporten. In dit artikel helpen we je op het juiste pad!

Lees Meer...

Voeg een competitief element toe aan uw sport

18 november 2012 - 11:32 Sport

Bewegen en actief zijn is al leuk op zich maar door een competitief element toe te voegen kan het nog leuker worden. Als je het gevoel hebt dat je een nieuwe uitdaging zoekt, of als het zelfde rondje lopen saai begint te worden, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Misschien is competitie een optie?

Lees Meer...

Verbeter je snelheid

23 oktober 2012 - 21:17 Sport

De meeste mensen denken dat enkel de quadriceps getraind moten worden om snel te lopen, maar lopen betekent ook dat u uw benen moet opheffen met uw hamstring spieren.

Lees Meer...

Blijf gezond met je smartphone

11 juli 2013 - 20:55 Sport

Het is belangrijk gezond te blijven. Voor iedereen. Gezondheid gaat gepaard met geluk, dus we doen allemaal op onze eigen manier ons best om gezond te blijven. Ook de overheid heeft aangegeven dat er in 2013 extra nadruk wordt gelegd op het stimuleren van een gezond leven. Het CDA en D66 pleiten voor een ambassadeur die zich inzet voor een gezonder leven van de Nederlander.

Lees Meer...