Sport

Bekijk alle blog posts

Trainingsdip? Lees deze tips

04 januari 2014 - 14:34 Sport

Heeft u een trainingsdip? Lees dan onderstaande tips om weer op weg te geraken!

Lees Meer...

Aan de slag met Samantha Clayton

08 juni 2013 - 17:59 Sport

Samantha Clayton, voormalig Olympisch atlete deelt haar tips over het vrijmaken van tijd voor regelmatige training. Nadat ze Engeland vertegenwoordigde tijdens de Olympische spelen in 2000, werd voormalig sprintster Samantha Clayton gecertificeerd trainer van de AFAA (Amerikaanse aerobics- en fitnessbond- en de ISSA (Internationale sportwetenschapsbond), evenals trotse moeder van vier kinderen en met een graad in de toegepaste chemie.

Lees Meer...

We helpen u uw eigen trainingspersoonlijkheid te ontdekken en gebruiken

05 oktober 2013 - 16:23 Sport

Sommige mensen hebben niet enkel last van jojo-diëten, maar zijn ook jojo sporters. Het dan weer wel, dan weer niet doen van trainingen, dit zorgt ervoor dat u uw fitnessdoelen niet bereikt. We hebben 3 persoonlijkheden geïdentificeerd. Kijk er eens naar en bepaal onder welke groep u valt...

Lees Meer...

Buiten sporten, het kan deugd doen!

01 maart 2014 - 10:17 Sport

Als je een beetje extra motivatie wilt krijgen om te beginnen met fit worden, dan kan het helpen om uw oefeningen buiten te gaan doen. Naast het grote voordeel van uw training in de zon te doen in plaats van in kunstmatig licht, heeft u een beter mogelijkheid om een trainingsschema op te stellen dat bij u past. 

Lees Meer...

5 manieren om de loopband aangenamer te maken

01 november 2012 - 14:14 Sport

Denk eens aan de loopband... Word je er gelukkig van of krijg je koude rillingen als je bij jezelf nadenkt hoe je er op afziet?

Lees Meer...

Wat eten en drinken na het sporten?

24 juni 2014 - 21:51 Sport

Veel mensen vragen zich af wat men het best eet of drinkt na het sporten. In dit artikel helpen we je op het juiste pad!

Lees Meer...

Blijf gezond met je smartphone

11 juli 2013 - 20:55 Sport

Het is belangrijk gezond te blijven. Voor iedereen. Gezondheid gaat gepaard met geluk, dus we doen allemaal op onze eigen manier ons best om gezond te blijven. Ook de overheid heeft aangegeven dat er in 2013 extra nadruk wordt gelegd op het stimuleren van een gezond leven. Het CDA en D66 pleiten voor een ambassadeur die zich inzet voor een gezonder leven van de Nederlander.

Lees Meer...