Sport

Bekijk alle blog posts

Blijf fit deze winter

10 februari 2019 - 21:42 Sport

Fitness en training kunnen als een te grote uitdaging klinken, dus daarom moeten we ons ertoe zetten actiever en fitter te worden. Dat kan al door het toevoegen van eenvoudige stretches of een korte wandeling. Elke beweging is beter dan geen enkele beweging. Als je niet fit bent, dan hoef je niet meteen voor het maximale te gaan. Laten we daarom simpel ‘actie’ ondernemen door op welke manier dan ook ‘actief’ te zijn, iedere dag weer.

Lees Meer...

Bewegen op kantoor met deze 3 oefeningen

18 januari 2014 - 16:56 Sport

Zit u hele dagen achter uw bureau? Dat is niet zo vreemd, want met de technologie van tegenwoordig kunt u bijna iedere taak van achter uw PC volbrengen.  Onze levens vereisen minder beweging dan ooit, maar ons lichaam is gemaakt om te bewgen en moet ook iedere dag bewegen.

Lees Meer...

We helpen u uw eigen trainingspersoonlijkheid te ontdekken en gebruiken

05 oktober 2013 - 16:23 Sport

Sommige mensen hebben niet enkel last van jojo-diëten, maar zijn ook jojo sporters. Het dan weer wel, dan weer niet doen van trainingen, dit zorgt ervoor dat u uw fitnessdoelen niet bereikt. We hebben 3 persoonlijkheden geïdentificeerd. Kijk er eens naar en bepaal onder welke groep u valt...

Lees Meer...