Sport

Bekijk alle blog posts

Herbalife is de nieuwe officiële voedingspartner van Basketball Belgium

18 juni 2019 - 20:58 Sport Herbalife

Met trots kondigt Herbalife een geweldige nieuwe voedingspartnership aan tussen Herbalife nutrition en Basketball Belgium! Voor de komende twee jaar mag Herbalife zich de officiële leverancier van voedingsproducten noemen voor zowel de Belgian Lions, de Belgian Cats en de 3x3 teams.

Lees Meer...

4 creatieve manieren om fit te blijven

24 maart 2019 - 21:22 Sport

Ben je je sportroutine beu? Probeer eens één van deze 4 creatieve manieren om op en top fit te blijven!

Lees Meer...

Blijf fit deze winter

10 februari 2019 - 21:42 Sport

Fitness en training kunnen als een te grote uitdaging klinken, dus daarom moeten we ons ertoe zetten actiever en fitter te worden. Dat kan al door het toevoegen van eenvoudige stretches of een korte wandeling. Elke beweging is beter dan geen enkele beweging. Als je niet fit bent, dan hoef je niet meteen voor het maximale te gaan. Laten we daarom simpel ‘actie’ ondernemen door op welke manier dan ook ‘actief’ te zijn, iedere dag weer.

Lees Meer...

Nieuwe workouts voor je fitnessroutine

15 januari 2019 - 17:06 Sport

Als je een activiteit omarmt die bestaat uit vrije bewegingen, dan kun je voordelen ervaren die verder gaan dan het fysieke.

Lees Meer...

Ontspan met yoga en meditatie

01 november 2018 - 13:26 Sport

Yoga en meditatie kunnen je helpen ontspannen en tot rust komen. Graag leggen we je kort uit wat je kan verwachten van yoga en meditatie.

Lees Meer...

Wat eten en drinken na het sporten?

24 juni 2014 - 21:51 Sport

Veel mensen vragen zich af wat men het best eet of drinkt na het sporten. In dit artikel helpen we je op het juiste pad!

Lees Meer...

Waarom ochtendtrainingen goed zijn!

15 juni 2014 - 21:00 Sport

Het is wetenschappelijk bewezen dat ons lichaam efficiënter is na goede rust en aangezien de meeste mensen hun langste periode van rust en herstel 's nachts hebben, kan het lichaam in de ochtend op volle toeren draaien. De kans is ook groter dat u 's ochtends meer gefocust bent omdat u de uitdagingen van uw dagelijkse bezigheden nog onder ogen moet zien.

Lees Meer...

Buiten sporten, het kan deugd doen!

01 maart 2014 - 10:17 Sport

Als je een beetje extra motivatie wilt krijgen om te beginnen met fit worden, dan kan het helpen om uw oefeningen buiten te gaan doen. Naast het grote voordeel van uw training in de zon te doen in plaats van in kunstmatig licht, heeft u een beter mogelijkheid om een trainingsschema op te stellen dat bij u past. 

Lees Meer...

Bewegen op kantoor met deze 3 oefeningen

18 januari 2014 - 16:56 Sport

Zit u hele dagen achter uw bureau? Dat is niet zo vreemd, want met de technologie van tegenwoordig kunt u bijna iedere taak van achter uw PC volbrengen.  Onze levens vereisen minder beweging dan ooit, maar ons lichaam is gemaakt om te bewgen en moet ook iedere dag bewegen.

Lees Meer...

Trainingsdip? Lees deze tips

04 januari 2014 - 14:34 Sport

Heeft u een trainingsdip? Lees dan onderstaande tips om weer op weg te geraken!

Lees Meer...