Sport

Bekijk alle blog posts

Wat eten en drinken na het sporten?

24 juni 2014 - 21:51 Sport

Veel mensen vragen zich af wat men het best eet of drinkt na het sporten. In dit artikel helpen we je op het juiste pad!

Lees Meer...

Waarom ochtendtrainingen goed zijn!

15 juni 2014 - 21:00 Sport

Het is wetenschappelijk bewezen dat ons lichaam efficiënter is na goede rust en aangezien de meeste mensen hun langste periode van rust en herstel 's nachts hebben, kan het lichaam in de ochtend op volle toeren draaien. De kans is ook groter dat u 's ochtends meer gefocust bent omdat u de uitdagingen van uw dagelijkse bezigheden nog onder ogen moet zien.

Lees Meer...

Buiten sporten, het kan deugd doen!

01 maart 2014 - 10:17 Sport

Als je een beetje extra motivatie wilt krijgen om te beginnen met fit worden, dan kan het helpen om uw oefeningen buiten te gaan doen. Naast het grote voordeel van uw training in de zon te doen in plaats van in kunstmatig licht, heeft u een beter mogelijkheid om een trainingsschema op te stellen dat bij u past. 

Lees Meer...

Bewegen op kantoor met deze 3 oefeningen

18 januari 2014 - 16:56 Sport

Zit u hele dagen achter uw bureau? Dat is niet zo vreemd, want met de technologie van tegenwoordig kunt u bijna iedere taak van achter uw PC volbrengen.  Onze levens vereisen minder beweging dan ooit, maar ons lichaam is gemaakt om te bewgen en moet ook iedere dag bewegen.

Lees Meer...

Trainingsdip? Lees deze tips

04 januari 2014 - 14:34 Sport

Heeft u een trainingsdip? Lees dan onderstaande tips om weer op weg te geraken!

Lees Meer...

We helpen u uw eigen trainingspersoonlijkheid te ontdekken en gebruiken

05 oktober 2013 - 16:23 Sport

Sommige mensen hebben niet enkel last van jojo-diëten, maar zijn ook jojo sporters. Het dan weer wel, dan weer niet doen van trainingen, dit zorgt ervoor dat u uw fitnessdoelen niet bereikt. We hebben 3 persoonlijkheden geïdentificeerd. Kijk er eens naar en bepaal onder welke groep u valt...

Lees Meer...

Blijf gezond met je smartphone

11 juli 2013 - 20:55 Sport

Het is belangrijk gezond te blijven. Voor iedereen. Gezondheid gaat gepaard met geluk, dus we doen allemaal op onze eigen manier ons best om gezond te blijven. Ook de overheid heeft aangegeven dat er in 2013 extra nadruk wordt gelegd op het stimuleren van een gezond leven. Het CDA en D66 pleiten voor een ambassadeur die zich inzet voor een gezonder leven van de Nederlander.

Lees Meer...

Aan de slag met Samantha Clayton

08 juni 2013 - 17:59 Sport

Samantha Clayton, voormalig Olympisch atlete deelt haar tips over het vrijmaken van tijd voor regelmatige training. Nadat ze Engeland vertegenwoordigde tijdens de Olympische spelen in 2000, werd voormalig sprintster Samantha Clayton gecertificeerd trainer van de AFAA (Amerikaanse aerobics- en fitnessbond- en de ISSA (Internationale sportwetenschapsbond), evenals trotse moeder van vier kinderen en met een graad in de toegepaste chemie.

Lees Meer...

Voeg een competitief element toe aan uw sport

18 november 2012 - 11:32 Sport

Bewegen en actief zijn is al leuk op zich maar door een competitief element toe te voegen kan het nog leuker worden. Als je het gevoel hebt dat je een nieuwe uitdaging zoekt, of als het zelfde rondje lopen saai begint te worden, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Misschien is competitie een optie?

Lees Meer...

5 manieren om de loopband aangenamer te maken

01 november 2012 - 14:14 Sport

Denk eens aan de loopband... Word je er gelukkig van of krijg je koude rillingen als je bij jezelf nadenkt hoe je er op afziet?

Lees Meer...