Herbalife nieuwtjes

Bekijk alle blog posts

KV Mechelen en Herbalife

15 juli 2012 - 18:06 Herbalife

Inmiddels is Herbalife al een kleine 4 jaar sponsor van voetbalclub KV mechelen. Dit sponsorschap behelst een nauwe samenwerking van Herbalife met de medische staf en voedingsbegeleiding van de club. De meest gebruikte Herbalife producten zijn de sportdranken, LiftOff en H³0 pro, en de herstelshakes, die al jarenlang door de spelers gebuikt worden. Ook de proteïn erepen smaken de spelers van Mechelen goed.

Lees Meer...

Wat zijn de belangrijkste Herbalife producten?

02 oktober 2009 - 19:32 Herbalife Herbalife Producten

Heeft u beslist af te slanken? Overweegt u om de methode van Herbalife te volgen maar weet u niet precies hoe alles in z'n werk gaat en welke de Herbalife producten zijn?

Lees Meer...

Relaunch: Geroosterde sojabonen

29 oktober 2012 - 14:45 Herbalife Herbalife Producten

De geroosterde sojanootjes zijn opnieuw te bestellen. Hiermee heeft u een gezonder alternatief op andere hartige snacks zoals chips, tucs of nootjes.

Lees Meer...

Nieuwe F1 shake: Vrij van gluten, soja en lactose

13 februari 2012 - 21:11 Herbalife Herbalife Producten

Vandaag introduceren we een nieuwe voedingsshake. Vanaf nu kunt ook u genieten van de populairste productreeks van Herbalife, ook als u lactose intolerant bent of allergisch bent aan gluten of soja!  Verkrijg alle voedingsstoffen die u nodig heeft, in vanille smaak.

Lees Meer...

De maaltijdreep is een succes

28 september 2009 - 19:46 Herbalife Herbalife Producten

De Herbalife maaltijdreep heeft in zijn eerste week alle hoge vewachtingen overtroffen. Het was wel duidelijk dat de vraag naar dit product groot was.

Lees Meer...

Herbalife24 bestellen kan vanaf 11 november

07 november 2011 - 21:19 Herbalife Herbalife Producten

Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter

Lees Meer...

Herbalife lanceert de maaltijdreep

23 september 2009 - 13:51 Herbalife Herbalife Producten

Momenteel is het niet gemakkelijk om een draagbare volwaardige maaltijd te vinden.  De Herbalife maaltijdreep biedt het antwoord hierop. Deze maaltijdreep is rijk aan essentiële voedingsstoffen en is een compact alternatief op de voedingsshake.

Lees Meer...

Nieuw Product: Herbalife tomatensoep

16 december 2010 - 17:35 Herbalife Herbalife Producten

Sinds vandaag is het mogelijk om de overheerlijke Herbalife tomatensoep met een heerlijk mediterraan smaakje te bestellen!

Lees Meer...

Herbalife deelt shakes uit!

08 mei 2010 - 21:38 Herbalife

Herbalife gaat deze week een aantal ochtenden F1 Shakes uitdelen aan daklozen. Op deze manier kunnen zij ook genieten van een voedzaam, evenwichtig ontbijt.

Lees Meer...

Nieuwe shakesmaak: Vanilla spice

29 oktober 2012 - 21:06 Herbalife Herbalife Producten

Wees er snel bij en bestel snel de nieuwe gelimiteerde F1 shake smaak: Vanilla Spice!

Lees Meer...