Herbalife Producten

Bekijk alle blog posts

Waarom is Tri Blend Select zo speciaal?

31 juli 2019 - 21:39 Herbalife Producten

Enkele dagen geleden kondigden we Tri Blend Select aan. Maar waarom is deze proteïne shake superieur ten opzichte van andere proteïne shakes?
Heel eenvoudig, toen we Tri Blend Select creëerden, wilden we de beste ‘wellness shake’ ter wereld maken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste ingrediënten die we konden vinden…

Lees Meer...

Wat zit er in een F1 shake?

15 juli 2013 - 21:33 Herbalife Producten

Wat zit er juist in een F1 shake? Bevat het enkel proteïnes of is het echt een volwaardige maaltijdvervanger die voldoende vitamines en mineralen bevat?

Lees Meer...

Wat zijn de belangrijkste Herbalife producten?

02 oktober 2009 - 19:32 Herbalife Herbalife Producten

Heeft u beslist af te slanken? Overweegt u om de methode van Herbalife te volgen maar weet u niet precies hoe alles in z'n werk gaat en welke de Herbalife producten zijn?

Lees Meer...

Nieuw product: Tri Blend select

30 juli 2019 - 21:14 Herbalife Producten

Tri Blend Select biedt een van de hoogste kwaliteit plantaardige voeding van natuurlijke oorsprong in elke heerlijk romige shake. Gemaakt met de beste kwaliteit quinoa, lijnzaad en erwten die we konden vinden. Tri Blend Select is natuurlijke voeding op zijn best.

Lees Meer...

Relaunch: Geroosterde sojabonen

29 oktober 2012 - 14:45 Herbalife Herbalife Producten

De geroosterde sojanootjes zijn opnieuw te bestellen. Hiermee heeft u een gezonder alternatief op andere hartige snacks zoals chips, tucs of nootjes.

Lees Meer...

Nieuwe F1 shake: Vrij van gluten, soja en lactose

13 februari 2012 - 21:11 Herbalife Herbalife Producten

Vandaag introduceren we een nieuwe voedingsshake. Vanaf nu kunt ook u genieten van de populairste productreeks van Herbalife, ook als u lactose intolerant bent of allergisch bent aan gluten of soja!  Verkrijg alle voedingsstoffen die u nodig heeft, in vanille smaak.

Lees Meer...

Tri Blend Select: De ingrediënten

31 juli 2019 - 22:03 Herbalife Producten

Wat zit er nu precies in Tri Blend Select?
Laten we de ingrediënten en de boeren die ze verbouwen eens beter leren kennen door middel van een snelle reis rond de wereld.

Lees Meer...

De maaltijdreep is een succes

28 september 2009 - 19:46 Herbalife Herbalife Producten

De Herbalife maaltijdreep heeft in zijn eerste week alle hoge vewachtingen overtroffen. Het was wel duidelijk dat de vraag naar dit product groot was.

Lees Meer...

Herbalife24 bestellen kan vanaf 11 november

07 november 2011 - 21:19 Herbalife Herbalife Producten

Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter

Lees Meer...

Herbalife lanceert de maaltijdreep

23 september 2009 - 13:51 Herbalife Herbalife Producten

Momenteel is het niet gemakkelijk om een draagbare volwaardige maaltijd te vinden.  De Herbalife maaltijdreep biedt het antwoord hierop. Deze maaltijdreep is rijk aan essentiële voedingsstoffen en is een compact alternatief op de voedingsshake.

Lees Meer...