Herbalife Producten

Bekijk alle blog posts

Vernieuwde Vanille shake beschikbaar!

09 september 2019 - 20:43 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Romige vanille smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Lees Meer...

Tri Blend Select: De ingrediënten

31 juli 2019 - 22:03 Herbalife Producten

Wat zit er nu precies in Tri Blend Select?
Laten we de ingrediënten en de boeren die ze verbouwen eens beter leren kennen door middel van een snelle reis rond de wereld.

Lees Meer...

Waarom is Tri Blend Select zo speciaal?

31 juli 2019 - 21:39 Herbalife Producten

Enkele dagen geleden kondigden we Tri Blend Select aan. Maar waarom is deze proteïne shake superieur ten opzichte van andere proteïne shakes?
Heel eenvoudig, toen we Tri Blend Select creëerden, wilden we de beste ‘wellness shake’ ter wereld maken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste ingrediënten die we konden vinden…

Lees Meer...

Nieuw product: Tri Blend select

30 juli 2019 - 21:14 Herbalife Producten

Tri Blend Select biedt een van de hoogste kwaliteit plantaardige voeding van natuurlijke oorsprong in elke heerlijk romige shake. Gemaakt met de beste kwaliteit quinoa, lijnzaad en erwten die we konden vinden. Tri Blend Select is natuurlijke voeding op zijn best.

Lees Meer...

Frisse aardbei - Vernieuwde F1 smaak vanaf nu beschikbaar

19 juni 2019 - 21:26 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Frisse aardbei smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Lees Meer...

Zomerse bosbessen - Vernieuwde F1 smaak vanaf nu beschikbaar

25 maart 2019 - 09:42 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Zomerse bosbessen smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Lees Meer...

Wat zijn de verbeteringen aan de nieuwe Formula 1 shakes?

21 maart 2019 - 20:57 Herbalife Producten

Gezonde voeding is een belangrijke bijdrage aan het behoud en/of de verbetering van de algemene gezondheid. Optimale voeding voorziet het lichaam van voldoende vloeistof, macronutriënten, micronutriënten en voldoende calorieën. Aan alle vereisten voor een gezonde voeding kan worden voldaan door de inname van een verscheidenheid aan plantaardige en dierlijke voeding. 

Lees Meer...

Munt Chocolade - Vernieuwde F1 smaak vanaf nu beschikbaar

25 februari 2019 - 20:30 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Munt Chocolade smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Lees Meer...

Café Latte - Nieuwe generatie F1 nu verkrijgbaar!

26 december 2018 - 06:03 Herbalife Producten

Bevat veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur-, of smaakstoffen. Deze upgrade zal in 2019 voor de gehele Formula 1 lijn plaatsvinden. Jouw zelfde favoriete shake, nu met verbeterde formule en smaak!

Lees Meer...

Nieuwe generatie F1 - Appel Kaneel nu verkrijgbaar

19 november 2018 - 06:33 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Appel Kaneel smaak te bestellen. Deze is net zoals de F1 bananen crème vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Lees Meer...