Gezond Ontbijten

Bekijk alle blog posts

5 tips voor wie zijn ontbijt overslaat

15 juni 2015 - 21:13 Gezond Ontbijten

Als u uw ontbijt vaak overslaat, probeer dan deze kleine stappen naar goede ontbijtgewoonten. Volg onze vijf tips om u te helpen stoppen met het overslaan van uw ontbijt!

Lees Meer...

3 redenen waarom je beter geen ontbijt overslaat

16 januari 2013 - 21:07 Gezond Ontbijten

Slechts weinig mensen slaan hun lunch of avondmaal over, maar heel wat mensen vergeten te ontbijten. Nochtans kan het overslaan van een ontbijt een negatieve impact hebben op uw gewicht en uw vitaliteit. Ook leidt het tot het sneller eten van ongezonde tussendoortjes.

Lees Meer...

Wat is een gezond ontbijt?

25 oktober 2009 - 10:42 Gezond Ontbijten

Een gezond ontbijt bevat weinig suikers en koolhydraten maar het moet wel voorzien in alle voedingsstoffen. Zo blijft de suikerspiegel op een gezond niveau.

Lees Meer...

Wist u dat een ontbijt overslaan ongezond is?

15 oktober 2009 - 18:18 Gezond Ontbijten

Een ontbijt overslaan zorgt ervoor dat uw eetpatroon de hele dag door uit balans is, waardoor u constant naar ongezonde suiker- en koolhydratrijke voeding zult verlangen.

Lees Meer...

Is een engels ontbijt (on)gezond?

31 augustus 2009 - 17:23 Gezond Ontbijten

Het Engels ontbijt is "uitgevonden" door mijnwerkers die nood hadden aan de hoge hoeveelheid energie. Maar de meeste hedendaagse beroepen zijn niet intensief genoeg om al deze calorieën te verbranden en worden dus in het lichaam opgeslagen.

Lees Meer...

Waarom het ontbijt overslaan je dikker maakt

19 juni 2009 - 21:22 Gezond Ontbijten

Als je je gewicht wilt beheersen is het belangrijk dat je ontbijt. Je moet 's ochtends eten. Zo voorkom je dat je je later op de dag vol gaat proppen met ongezonde snacks omdat je honger hebt. Onderzoekers hebben nu een idee waarom dit zo gebeurt.

Lees Meer...