Gezond Ontbijten

Zomer: Hoe zie ik er goed uit in 6 weken?

24 april 2013 - 21:59 Gezond Ontbijten

Wil je er goed uit zien tegen dat de zomer begint? Wacht er dan niet mee. Je hebt nog ongeveer 6 weken, net genoeg tijd om goede resultaten te boeken.

Veel mensen wachten tot het laatste moment om iets aan hun figuur te doen, maar je start er beter nu al mee. Met een crashdieet kan je enkele kilo's verliezen op enkele dagen, maar dat is geen gezonde en duurzame manier om iets aan je lijn te doen.

Lees Meer...

3 redenen waarom je beter geen ontbijt overslaat

16 januari 2013 - 21:07 Gezond Ontbijten

Slechts weinig mensen slaan hun lunch of avondmaal over, maar heel wat mensen vergeten te ontbijten. Nochtans kan het overslaan van een ontbijt een negatieve impact hebben op uw gewicht en uw vitaliteit. Ook leidt het tot het sneller eten van ongezonde tussendoortjes.

Lees Meer...

Gezond leven - de juiste voeding

02 december 2012 - 12:50 Voeding Gezond Ontbijten

 Goed eten draait om meer dan alleen het maken van de juiste voedingskeuzes. Het draait ook om het eten van de juiste voedingsmiddelen op het juiste moment. We hebben een aantal tips samengesteld om u te helpen goed te eten.

Lees Meer...

Wat is een gezond ontbijt?

25 oktober 2009 - 10:42 Gezond Ontbijten

Een gezond ontbijt bevat weinig suikers en koolhydraten maar het moet wel voorzien in alle voedingsstoffen. Zo blijft de suikerspiegel op een gezond niveau.

Lees Meer...

Wist u dat een ontbijt overslaan ongezond is?

15 oktober 2009 - 18:18 Gezond Ontbijten

Een ontbijt overslaan zorgt ervoor dat uw eetpatroon de hele dag door uit balans is, waardoor u constant naar ongezonde suiker- en koolhydratrijke voeding zult verlangen.

Lees Meer...

Is een engels ontbijt (on)gezond?

31 augustus 2009 - 17:23 Gezond Ontbijten

Het Engels ontbijt is "uitgevonden" door mijnwerkers die nood hadden aan de hoge hoeveelheid energie. Maar de meeste hedendaagse beroepen zijn niet intensief genoeg om al deze calorieën te verbranden en worden dus in het lichaam opgeslagen.

Lees Meer...

Reclamespotje gezond ontbijten

15 augustus 2009 - 08:08 Herbalife Gezond Ontbijten

Herbalife heeft een TV-reclame campagne lopen in Amerika die het gezond ontbijten promoot. We hebben dit filmpje op onze website beschikbaar gemaakt voor de geïnteresseeerden.

Lees Meer...

Waarom het ontbijt overslaan je dikker maakt

19 juni 2009 - 21:22 Gezond Ontbijten

Als je je gewicht wilt beheersen is het belangrijk dat je ontbijt. Je moet 's ochtends eten. Zo voorkom je dat je je later op de dag vol gaat proppen met ongezonde snacks omdat je honger hebt. Onderzoekers hebben nu een idee waarom dit zo gebeurt.

Lees Meer...