Herbalife wint supply chain award

06 augustus 2009 - 12:23 Herbalife

Het logistieke team van Herbalife in Venray verscheept in Europa meer dan 144 versies van de de Formula 1 Voedingsshake. Dit is een complexe taak.

Herbalife werkt er dagelijks aan om de processen te optimaliseren en streeft er tevens naar om systemen te ontwikkelen zodat wij, als distributeur correct ondersteund worden. Nu is het succes hierin ook erkend door onafhankelijke externe partijen.

Bij de Supply Chain Distinction Award-uitreiking die afgelopen juni werd gehouden in Düsseldorf, Duitsland, ontving Herbalife twee prijzen voor haar supply-chain diensten, inclusief de hoofdprijs: "Supply Chain of the Year".

Te midden van Ford, Procter & Gamble, Pepsico en BT sleepte Herbalife deze prestigieuze prijs in de wacht! Herbalife werd vooral geprezen vanwege het feit dat ze ons als distributeur centraal stellen in hun supply-chain services.

Het is fantastisch om deze erkenning voor het logistieke team in Venray te ontvangen en Herbalife is trots op de bewezen producten, het bewezen marketing plan en dus ook om een bewezen logistieke organisatie te hebben.

Meer info: www.logistiek.nl