Steven Siongers - Kickboxer

15 juli 2012 - 20:35 Succesverhalen

Steven Siongers, 27 jaar beoefent reeds 27 jaar kickboxen. Tot een jaar of drie geleden verloor hij tijdens de voorbereiding op grote wedstrijden steeds veel gewicht door de intensieve trainingen.

Hierdoor kwam hij op grote toernooien stootkracht en energie tekort. Op aanraden van zijn vriendin begon hij met enkele basisproducten van Herbalife. Meteen voelde hij al resultaat. Al snel gebruikte hij de volledige Herbalife-lijn en de prestaties volgden daarop. Doordat hij zijn streefgewicht kon behouden en zich veel energieker voelde, kon hij wedstrijden winnen tegen professionals.

Zo haalde hij zijn eerste wereldbekeroverwinning. Daardoor begon hij de dromen van het wereldkampioenschap. Het is niet alleen bij een droom gebleven, vorig jaar werd hij wereldkampioen. Naar zijn gevoel heeft Herbalife hierin een belangrijke rol gespeeld.

Afgelopen jaar stapte hij over naar de Herbalife24 sportvoedingslijn. Hij voelde daadwerkelijk dat deze producten voor betere prestaties zorgden. Door het gebruik van Herbalife 24 gedurende de hele dag (voor al Prolong) merkte hij dat hij constant frisser bleef en tijdens wedstrijden frisser kon blijven.

Rebuild Strength zorgde ervoor dat hij beter recupereerde en minder stijfheid ondervond. Met Hydrate voor en tijdens de wedstrijd heeft hij voortdurend een energieker gevoel.

Een echt favoriet product van de nieuwe Herbalife24 lijn heeft hij niet. Voor hem is het de combinatie van verschillende producten die het grote verschil maakt. Samen met de Herbalife producten heeft hij zijn wereldtitel met succes kunnen verdedigen.