Blog - Categorie: Sport

Herbalife wordt ook gebruikt door topsporters, een voorbeeld daarvan is David Backhem, ook op recreatief niveau kan Herbalife uw helpen om uw sportprestaties te verbeteren.

24 juni 2014 - 21:51

Wat eten en drinken na het sporten?

Sport - 0 reacties

Veel mensen vragen zich af wat men het best eet of drinkt na het sporten. In dit artikel helpen we je op het juiste pad!

Lees meer ...

15 juni 2014 - 21:00

Waarom ochtendtrainingen goed zijn!

Sport - 0 reacties

Het is wetenschappelijk bewezen dat ons lichaam efficiënter is na goede rust en aangezien de meeste mensen hun langste periode van rust en herstel 's nachts hebben, kan het lichaam in de ochtend op volle toeren draaien. De kans is ook groter dat u 's ochtends meer gefocust bent omdat u de uitdagingen van uw dagelijkse bezigheden nog onder ogen moet zien.

Lees meer ...

1 maart 2014 - 10:17

Buiten sporten, het kan deugd doen!

Sport - 0 reacties

Als je een beetje extra motivatie wilt krijgen om te beginnen met fit worden, dan kan het helpen om uw oefeningen buiten te gaan doen. Naast het grote voordeel van uw training in de zon te doen in plaats van in kunstmatig licht, heeft u een beter mogelijkheid om een trainingsschema op te stellen dat bij u past. In tegenstelling tot in de sportschool, waar u beperkte bent tot cardio-apparaten en kleine ruimtes, zijn er veel leuke activiteiten waar u buiten van kunt genieten.

Lees meer ...

18 januari 2014 - 16:56

Bewegen op kantoor met deze 3 oefeningen

Sport - 0 reacties

Zit u hele dagen achter uw bureau? Dat is niet zo vreemd, want met de technologie van tegenwoordig kunt u bijna iedere taak van achter uw PC volbrengen.  Onze levens vereisen minder beweging dan ooit, maar ons lichaam is gemaakt om te bewgen en moet ook iedere dag bewegen.

Lees meer ...

4 januari 2014 - 14:34

Trainingsdip? Lees deze tips

Sport - 0 reacties

Heeft u een trainingsdip? Lees dan onderstaande tips om weer op weg te geraken!

Lees meer ...

5 oktober 2013 - 16:23

We helpen u uw eigen trainingspersoonlijkheid te ontdekken en gebruiken

Sport - 0 reacties

Sommige mensen hebben niet enkel last van jojo-diëten, maar zijn ook jojo sporters. Het dan weer wel, dan weer niet doen van trainingen, dit zorgt ervoor dat u uw fitnessdoelen niet bereikt. We hebben 3 persoonlijkheden geïdentificeerd. Kijk er eens naar en bepaal onder welke groep u valt...

Lees meer ...

11 juli 2013 - 20:55

Blijf gezond met je smartphone

Sport - 0 reacties

Het is belangrijk gezond te blijven. Voor iedereen. Gezondheid gaat gepaard met geluk, dus we doen allemaal op onze eigen manier ons best om gezond te blijven. Ook de overheid heeft aangegeven dat er in 2013 extra nadruk wordt gelegd op het stimuleren van een gezond leven. Het CDA en D66 pleiten voor een ambassadeur die zich inzet voor een gezonder leven van de Nederlander.

Lees meer ...

26 juni 2013 - 21:30

Norseman Xtreme triathlon

Sport - 0 reacties

Op 5 augustus nam Nordic Country Director Borre Gjersvik deel aan de Norseman Xtreme Triathlon. De Norseman is de zwaarste eendaagse duurrace ter wereld.

Borre vertelt hoe de Norseman begon met het zwemmen van 5.8km in de zee, die slechts 13 graden warm was: "De kou haalt alle energie uit je lichaam, maar gelukkig was de zee rustig, zeker gezien dit onderdeel de zwaarste van mijn disciplines was. Het zwemmen werd gevolgd door 180km fietsen, met eeen totaal van 4.2km klimmen. Het rennen gebeurde uiteindelijk op een parcours dat voor driekwart vlak was, maar het laatste kwart was een steile klim."

Lees meer ...

8 juni 2013 - 17:59

Aan de slag met Samantha Clayton

Sport - 0 reacties

Samantha Clayton, voormalig Olympisch atlete deelt haar tips over het vrijmaken van tijd voor regelmatige training. Nadat ze Engeland vertegenwoordigde tijdesn de Olympische spelen in 2000, werd vormalig sprintster Samantha Clayton gecertificeerd trainer van de AFAA (Amerikaanse aerobics- en fitnessbond- en de ISSA (Internationale sportwetenschapsbond), evenals trotse moeder van vier kinderen en met een graad in de toegepaste chemie.

Lees meer ...

5 januari 2013 - 14:05

Atleten die hun ervaring over Herbalife 24 delen

Sport - 0 reacties

Topatleten delen hun gedachten over Herbalife24 - De eerste 24-uurs sportvoedingslijjn.

Lees meer ...


Toon: 10 | 20 | 50 berichten per pagina