Ik heb mijn silouet terug dankzij Herbalife

04 juli 2010 - 21:13 Succesverhalen

Mijn naam is Danielle Roelands, 54 jaar, uit Brussel (België).

Zoals vele jonge meisjes was mijn gewicht een obsessie en ik probeerde tevergeefs mijn 2 à 3 laatste kilootjes te verliezen.

Ik heb bijna alle diëten uitgeprobeerd en tussen elk dieet herviel ik in mijn slechte eetgewoontes. Ik heb mijn lichaam zo mishandeld dat het op zijn beurt mij mishandeld heeft met rampzalige gevolgen: ik had een overgewicht van 40 kg maar ik kreeg chronische vermoeidheid en ik sliep gedurende al mijn vrije tijd. Een echte plant!

13 november 2008 is een datum die in mijn hart gegraven is want het is het begin van een tweede geboorte … de mijne! Het is dankzij Herbalife. Toen ik deze lekkere shakes proefde was mijn reactie : “Dit is wat ik al gans mijn leven zoek”.
 
En eindelijk was het geen dieet maar evenwichtige, gezonde, lekkere, snel klare en gevarieerde
maaltijden. Ideaal dus!
 
De resultaten lieten niet op zich wachten: ik voelde al snel een ongelooflijke energie terugkomen.
Gewoonweg GENIAAL! Na 4 maanden had ik 4 kledingmaten minder. 
 
Mijn resultaten na 15 maanden: een heel normale levenswijze, totaal welzijn, fantastische vitaliteit, 92 cm omtrek van mijn lichaam verloren, spiermassa toegenomen, van maat 58 naar maat 46! En TOP van de TOP : mijn lichaam heeft zijn voedingsevenwicht teruggevonden, ik ben de drang naar zoetigheden verloren en eet bijna geen koekjes of chocolade meer. Niemand herkent mij nog en ikzelf ook amper… Waaauw (Soms vragen mensen mij: “bent u dat wel?” Dan moet ik lachen. Wel jaaaa, dat ben ik!)
 
Ik doe nog verder aan mijn gewichtscontrole, ik weet nu al dat het mij zal lukken, het is heel belangrijk voor me! Nu al voel ik het verschil als ik naar een restaurant ga of met de eindejaarsfeesten: ik kom met moeite 200 gram bij, vroeger was het direct 2 kg. Voor mij is de voeding van Herbalife de Rolls Royce van de voeding, zowel voor je innerlijk als voor je uiterlijk.