Pistache & Kokosnoot Choque Scherven

07 augustus 2019 - 21:30 Recepten

Als je zin hebt in een lekker stukje chocolade bij je Instant Theedrank, maar je wilt ook dat het voldoende eiwit bevat, maak dan deze lekkere Choque Scherven klaar. Ze zijn lekker, zien er leuk en presenteerbaar uit en je kunt er eventjes op door. Dit recept is veganistisch. Recept op basis van Tri Blend Select.

 

 

Naam recept

Voedingswaarden

Proteïnen
Kcal
127
Kool-
Hydraten
7
Vetten
10,7g
Vezels
4,1g

Benodigdheden

  • 30 g Tri Blend Bananensmaak
  • 50 g cacaopoeder
  • 50 g kokosolie
  • 50 ml amandelmelk ongezoet
  • 1 el kokossnippers (5g)
  • 1 el gehakte pistache nootjes (10g)

Bereiding

Doe de kokosolie in een magnetron-bestendige kom en plaats de kokosolie in de magnetron op gemiddelde sterkte gedurende 1 minuut, of tot het gesmolten is. Even roeren. Meng de Tri Blend met de cacao poeder, de melk en de kokosolie. Bekleed een bakplaat met bakpapier en smeer het mengsel over de plaat. Strooi de kokosvlokken en de gehakte pistachenoten over de kokosvlokken en plaats het dienblad gedurende 30 minuten in de vriezer. Optioneel: Bestrooi met eetbare rozenblaadjes ter garnering.