Zomerse bosbessen - Vernieuwde F1 smaak vanaf nu beschikbaar

25 maart 2019 - 09:42 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Zomerse bosbessen smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Formula 1 biedt gemak, goede voeding en een lekkere smaak in één shake.
Bevat een perfecte mix van kwalitatief hoogwaardige proteïnen, vezels, vitaminen en mineralen. Je hoeft niet langer te kiezen tussen evenwichtige maaltijden en gemak; de Formula 1 shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

Ervaar de smaak van een zachte zomer

F1 Zomerse bosvruchten is geschikt voor vegetariërs en is gemaakt met ingrediënten die geschikt zijn voor veganisten. Het ligt dus aan de vloeistof die je erbij doet of je de shake vegetarisch of veganistisch maakt. F1 summer berries  is ook glutenvrij. De nieuwe Zomerse bosvruchten shake is gemaakt met volledig natuurlijke smaakstoffen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. De zoetstof is stevia.

Drink langzaam en geniet uitbundig

Formula 1 Zomerse bosvruchten  is een maaltijd vervangende shake die de F1 Framboos & bosbes vervangt. De nieuwe F1 summer berries smaakt heerlijk, is voedzaam en kan in enkele seconden worden bereid; de shake biedt de juiste balans van hoogwaardige eiwitten en belangrijke macro- en micronutriënten. F1 zomerse bosvruchten is een verbeterde formule. De F1 framboos & bosbes shake bevat 22 vitaminen en mineralen terwijl F1 zomerse bosbruchten 25 vitaminen en mineralen bevat. Bovendien is F1 zomerse bosvruchten gemaakt van veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat het geen kunstmatige kleurstoffen, of smaakstoffen.

Bestel nu!

 

 

De F1 Voedingsshake Zomerse bosvruchten bevat 25 vitaminen en mineralen, zoals magnesium, die het energie metabolisme ondersteunen, en jouw actieve levensstijl en doelstellingen voor gewichtsbeheersing ondersteunen tijdens ontbijt, lunch of diner.

De Herbalife Zomerse bosvruchten shake is gemaakt met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels, vitamines en mineralen, die je zowel geweldige voeding als gemak bieden in een heerlijke shake.

Je hoeft niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1 Voedingsshake Zomerse bosvruchten is snel en gemakkelijk te bereiden!