Vernieuwde Vanille shake beschikbaar!

09 september 2019 - 20:43 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Romige vanille smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Formula 1 biedt gemak, goede voeding en een lekkere smaak in één shake.
Bevat een perfecte mix van kwalitatief hoogwaardige proteïnen, vezels, vitaminen en mineralen. Je hoeft niet langer te kiezen tussen evenwichtige maaltijden en gemak; de Formula 1 shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

Verleidelijke smaak voor je smaakpapillen, optimale voeding voor je lichaam

F1 romige vanille is geschikt voor vegetariërs en is gemaakt met ingrediënten die geschikt zijn voor veganisten. Het ligt dus aan de vloeistof die je erbij doet of je de shake vegetarisch of veganistisch maakt. F1 romige vanille  is ook glutenvrij. De nieuwe vanille shake is gemaakt met volledig natuurlijke smaakstoffen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. De zoetstof is stevia.

De perfecte combo van smaak en verwenning

Formula 1 Romige vanille is een maaltijd vervangende shake die de F1 Vanille vervangt. De nieuwe F1 romige vanillesmaakt heerlijk, is voedzaam en kan in enkele seconden worden bereid; de shake biedt de juiste balans van hoogwaardige eiwitten en belangrijke macro- en micronutriënten. F1 zomerse bosvruchten is een verbeterde formule. De F1 vanille shake bevat 22 vitaminen en mineralen terwijl F1 romige vanille 25 vitaminen en mineralen bevat. Bovendien is F1 romige vanille gemaakt van veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat het geen kunstmatige kleurstoffen, of smaakstoffen.

Bestel nu!

 

 

De F1 Voedingsshake romige vanille bevat 25 vitaminen en mineralen, zoals magnesium, die het energie metabolisme ondersteunen, en jouw actieve levensstijl en doelstellingen voor gewichtsbeheersing ondersteunen tijdens ontbijt, lunch of diner.

De Herbalife Romige vanille shake is gemaakt met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels, vitamines en mineralen, die je zowel geweldige voeding als gemak bieden in een heerlijke shake.

Je hoeft niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1 Voedingsshake Romige vanille is snel en gemakkelijk te bereiden!