Munt Chocolade - Vernieuwde F1 smaak vanaf nu beschikbaar

25 februari 2019 - 20:30 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Munt Chocolade smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Formula 1 biedt gemak, goede voeding en een lekkere smaak in één shake.
Bevat een perfecte mix van kwalitatief hoogwaardige proteïnen, vezels, vitaminen en mineralen. Je hoeft niet langer te kiezen tussen evenwichtige maaltijden en gemak; de Formula 1 shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

F1 Munt chocolade is geschikt voor vegetariërs en is gemaakt met ingrediënten die geschikt zijn voor veganisten. Het ligt dus aan de vloeistof die je erbij doet of je de shake vegetarisch of veganistisch maakt. F1 Café Latte is ook glutenvrij. De nieuwe Munt Chocolade shake is gemaakt met volledig natuurlijke smaakstoffen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. De zoetstof is stevia.

Formula 1 Zomerse bosvruchten is een maaltijd vervangende shake die de F1 Crunchy chocolade munt vervangt. De nieuwe F1 munt chocolade smaakt heerlijk, is voedzaam en kan in enkele seconden worden bereid; de shake biedt de juiste balans van hoogwaardige eiwitten en belangrijke macro- en micronutriënten. F1 Summer berries is een verbeterde formule. De F1 crunchy chocolade munt shake bevat 22 vitaminen en mineralen terwijl F1 munt chocolade 25 vitaminen en mineralen bevat. Bovendien is F1 munt chocolade gemaakt van veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat het geen kunstmatige kleurstoffen, of smaakstoffen.

Bestel nu!