Frisse aardbei - Vernieuwde F1 smaak vanaf nu beschikbaar

19 juni 2019 - 21:26 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Frisse aardbei smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Formula 1 biedt gemak, goede voeding en een lekkere smaak in één shake.
Bevat een perfecte mix van kwalitatief hoogwaardige proteïnen, vezels, vitaminen en mineralen. Je hoeft niet langer te kiezen tussen evenwichtige maaltijden en gemak; de Formula 1 shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

Laat je verassen door deze frisse smaak

F1 Frisse aardbei is geschikt voor vegetariërs en is gemaakt met ingrediënten die geschikt zijn voor veganisten. Het ligt dus aan de vloeistof die je erbij doet of je de shake vegetarisch of veganistisch maakt. F1 strawberry delight is ook glutenvrij. De nieuwe Frisse aardbei shake is gemaakt met volledig natuurlijke smaakstoffen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. De zoetstof is stevia.

Een delicate smaak voor een blij gevoel

Formula 1 Frisse aardbei is een maaltijd vervangende shake die de F1 aardbei vervangt. De nieuwe F1 strawberry delight smaakt heerlijk, is voedzaam en kan in enkele seconden worden bereid; de shake biedt de juiste balans van hoogwaardige eiwitten en belangrijke macro- en micronutriënten. F1 frisse aardbei is een verbeterde formule. De oude F1 aardbei shake bevat 22 vitaminen en mineralen terwijl de nieuwe F1 Frisse aardbei 25 vitaminen en mineralen bevat. Bovendien is F1 frisse aardbei gemaakt van veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat het geen kunstmatige kleurstoffen, of smaakstoffen.

Bestel nu!

 

 

De F1 Voedingsshake frisse aardbei bevat 25 vitaminen en mineralen, zoals magnesium, die het energie metabolisme ondersteunen, en jouw actieve levensstijl en doelstellingen voor gewichtsbeheersing ondersteunen tijdens ontbijt, lunch of diner.

De Herbalife Frisse aardbei shake is gemaakt met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels, vitamines en mineralen, die je zowel geweldige voeding als gemak bieden in een heerlijke shake.

Je hoeft niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1 Voedingsshake Frisse aardbei  is snel en gemakkelijk te bereiden!