Nieuw product: Tri Blend select

30 juli 2019 - 21:14 Herbalife Producten

Tri Blend Select biedt een van de hoogste kwaliteit plantaardige voeding van natuurlijke oorsprong in elke heerlijk romige shake. Gemaakt met de beste kwaliteit quinoa, lijnzaad en erwten die we konden vinden. Tri Blend Select is natuurlijke voeding op zijn best.

 Je bent vast op de hoogte van de groeiende vraag naar natuurlijke, plantaardige, biologische en planeet- en diervriendelijke voedingsmiddelen en we zijn ervan overtuigd dat de vraag blijvend is. Echter worden we dan vaak gedwongen concessies te doen op het gebied van smaak en kwaliteit.

Geen concessies meer!

Maak kennis met Tri Blend select, een complete proteïneshake mix die 100% compromiloos is: bevat alleen zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die optimale voeding en een heerlijke smaak bieden. O ja, het is nog veganistisch ook!

Een zoektocht naar natuurlijke voeding

Ieder ingrediënt uit Tri Blend Select is zorgvuldig geselecteerd. We hebben de hele wereld afgezocht om de hoogst mogelijke kwaliteit van ieder afzonderlijk ingrediënt te verkrijgen, zoals biologisch lijnzaad uit de Canadese prairies en quinoa van de familieboerderijen in Colombia.

In tegenstelling tot andere plantaardige shakes levert Tri Blend Select optimale voeding. Plantaardige proteïnen missen soms hun doel, aangezien ze sommige essentiële aminozuren missen. Tri Blend Select bevat echter een mix van erwten, quinoa en lijnzaad en helpt zo, samen met rijstproteïnen, 100% compleet plantaardige proteïnen te leveren. Het bevat indrukwekkend veel vezels terwijl er fabelachtig weinig suiker in zit.

Maar vergis je niet, weinig suiker betekent niet dat er weinig smaak in zit. Het werd een obsessie voor Herbalife om Tri Blend Select verbazingwekkend lekker te laten smaken en toch natuurlijk te houden.

 

Bestel nu!