Café Latte - Nieuwe generatie F1 nu verkrijgbaar!

26 december 2018 - 06:03 Herbalife Producten

Bevat veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur-, of smaakstoffen. Deze upgrade zal in 2019 voor de gehele Formula 1 lijn plaatsvinden. Jouw zelfde favoriete shake, nu met verbeterde formule en smaak!

Formula 1 biedt gemak, goede voeding en een lekkere smaak in één shake.
Bevat een perfecte mix van kwalitatief hoogwaardige proteïnen, vezels, vitaminen en mineralen. Je hoeft niet langer te kiezen tussen evenwichtige maaltijden en gemak; de Formula 1 shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

F1 Café Latte is geschikt voor vegetariërs en is gemaakt met ingrediënten die geschikt zijn voor veganisten. Het ligt dus aan de vloeistof die je erbij doet of je de shake vegetarisch of veganistisch maakt. F1 Café Latte is ook glutenvrij. De nieuwe F1 Café Latte is gemaakt met volledig natuurlijke smaakstoffen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. De zoetstof is stevia.

F1 Café Latte is een maaltijd vervangende shake die de F1 Cappuccino vervangt. De nieuwe F1 Café Latte smaakt heerlijk, is voedzaam en kan in enkele seconden worden bereid; de shake biedt de juiste balans van hoogwaardige eiwitten en belangrijke macro- en micronutriënten. F1 Café Latte is een verbeterde formule. F1 cappuccino shake bevat 22 vitaminen en mineralen terwijl F1 Café Latte 25 vitaminen en mineralen bevat. Bovendien is F1 Café Latte gemaakt van veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat het geen kunstmatige kleurstoffen, of smaakstoffen.

Bestel nu!