Nieuwe generatie F1 - Bananen crème nu beschikbaar

25 september 2018 - 06:46 Herbalife Producten

Bevat veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur-, zoet- of smaakstoffen. Deze upgrade zal de komende 12 maanden voor de gehele Formula 1 lijn plaatsvinden. Jouw zelfde favoriete shake, nu met verbeterde formule en smaak!

F1 Bananen Crème is de nieuwe maaltijd vervangende shake smaak in EMEA. Met een perfecte mix van proteïnen van hoge kwaliteit, vezels, vitaminen en mineralen biedt Formula 1 goede voeding en gemak in een heerlijke shake. F1 Bananen Crème is geschikt voor vegetariërs en is gemaakt met ingrediënten die geschikt zijn voor veganisten. Het ligt dus aan de vloeistof die je erbij doet of je de shake vegetarisch of veganistisch maakt. F1 Bananen Crème is ook glutenvrij! F1 Bananen Crème is gemaakt met volledig natuurlijke smaakstoffen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. De zoetstof is Stevia.

De nieuwe F1 Bananen Crème is een verbeterde versie van dezelfde maaltijdvervanger voor gewichtsbeheersing met 25 vitaminen en mineralen, waaronder vitamine D dat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem, en vitamine C dat bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

F1 Bananen Crème is een maaltijd vervangende shake die de F1 Tropische Vruchten vervangt. De nieuwe F1 Bananen Crème smaakt heerlijk, is voedzaam en kan in enkele seconden worden bereid; de shake biedt de juiste balans van hoogwaardige eiwitten en belangrijke macro- en micronutriënten.

Bestel nu!

Bananen creme recept