Nieuwe generatie F1 - Appel Kaneel nu verkrijgbaar

19 november 2018 - 06:33 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Appel Kaneel smaak te bestellen. Deze is net zoals de F1 bananen crème vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Formula 1 biedt gemak, goede voeding en een lekkere smaak in één shake.
Bevat een perfecte mix van kwalitatief hoogwaardige proteïnen, vezels, vitaminen en mineralen. Je hoeft niet langer te kiezen tussen evenwichtige maaltijden en gemak; de Formula 1 shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

F1 Appel kaneel is geschikt voor vegetariërs en is gemaakt met ingrediënten die geschikt zijn voor veganisten. Het ligt dus aan de vloeistof die je erbij doet of je de shake vegetarisch of veganistisch maakt. F1 Appel Kaneel is ook glutenvrij. De nieuwe F1 Appel Kaneel is gemaakt met volledig natuurlijke smaakstoffen en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. De zoetstof is Stevia.

F1 Appel Kaneel is een maaltijd vervangende shake die de F1 oude Appel kaneel vervangt. De nieuwe F1 Appel Kaneel smaakt heerlijk, is voedzaam en kan in enkele seconden worden bereid; de shake biedt de juiste balans van hoogwaardige eiwitten en belangrijke macro- en micronutriënten. F1 Appel Kaneel is een verbeterde formule. F1 cappuccino shake bevat 22 vitaminen en mineralen terwijl F1 Appel kaneel 25 vitaminen en mineralen bevat. Bovendien is F1 Appel Kaneel gemaakt van veganistische ingrediënten, is glutenvrij en bevat het geen kunstmatige kleurstoffen, of smaakstoffen.

Bestel nu!