Herbalife is de nieuwe officiële voedingspartner van Basketball Belgium

18 juni 2019 - 20:58 Sport Herbalife

Met trots kondigt Herbalife een geweldige nieuwe voedingspartnership aan tussen Herbalife nutrition en Basketball Belgium! Voor de komende twee jaar mag Herbalife zich de officiële leverancier van voedingsproducten noemen voor zowel de Belgian Lions, de Belgian Cats en de 3x3 teams.

Basketball Belgium bemerkt een sterke groei en professionalisering van het basketbal in België en kijkt ernaar uit om deze samen met Herbalife Nutrition door te zetten. Bij Herbalife Nutrition streven we een topsportmentaliteit na en dit delen we met de Belgische Basketbalbond. Volgende maand gaan we mee naar het EK met de Belgian Cats, die vorig jaar een vierde plaats behaalden op het WK. En we begeleiden de Belgian Lions de komende maanden in de aanloop naar Eurobasket 2021!

De samenwerking met een partner als Basketball Belgium werkt bevorderend voor het groeiende positieve imago van Herbalife Nutrition.

 

 

Jean-Pierre Delchef, Voorzetter Basketball Belgium en Kobe Vanhaecke, Herbalife Nutrition Country Director Nederland en België zijn ervan overtuigd dat Herbalife Nutrition en Basketball Belgium samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Jean-Pierre Delchef: "Voldoende rust en voeding zijn essentiële elementen voor een topsporter om te recupereren. Herbalife nutrition draagt op een wetenschappelijk verantwoordelijke manier bij om de prestatie van onze Lions en Cats nog te verbeteren. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden dat we Herbalife Nutrition vanaf vandaag onze official nutrition partner morgen noemen en kijken uit naar de positieve effecten op onze spelers en speelsters."

Koen Vanhaecke: "We zijn blij en vooral ook trots op dit nieuwe nutritionele partnership. Naast onze huidige partnership met de Belgische voetbalbond, is Herbalife Nutrition nu ook de officiële voedingspartner van Basketball Belgium. Een partnership waarbij we de ambitie hebben om Basketball Belgium maximaal te ondersteunen met onze voedingsproducten. We willen helpen deze topsportploegen verder op de kaart te zetten. Het prachtige sportieve resultaat van de Belgian Cats op het laatste WK kan alvast niemand ontgaan zijn en belooft veel voor het komende EK. We zijn er samen van overtuigd dat het Belgische basketbal een mooie toekomst tegemoet gaat."