Welke Herbalife producten gebruiken de Rode Duivels?

20 oktober 2013 - 17:26 Herbalife Sport Voeding

Zoals u misschien al weet is Herbalife de officiële voedingleverancier van de Rode Duivels. Maar welke producten gebruiken de Rode Duivels en waarom? In de video komen Kevin De Bruyne; Eden Hazard, Dries Mertens, Vital Borkelmans en Lieven Maesschalk aan het woord.

Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne: "Vanaf dat de match start, moet je een knop omdraaien en 90 minuten gas geven. We moeten blijven gaan tot als we niet meer kunnen. Ik ben iemand die met voeding bezig is en ook van alles geniet. Ik ben een zoetebek en eet regelmatig eens ijs, maar voor de rest eet ik redelijk gezond.  "

Eden Hazard

Eden Hazard: "Na afloop van de wedstrijd ben ik vooral moe, ook omdat ik veel schoppen krijg. De dag erna laat ik mij masseren, niet op de dag zelf want daar hou ik niet zo van, tenzij ik echt pijn heb aan de benen. Hydrate brengt ons in staat om aan te vullen wat we verbruiken tijdens de wedstrijd. Het helpt ons om een goede wedstrijd te spelen omdat we Herbalife24 hydrate drinken voor en tijdens de wedstrijd."

Lieven Maesschalk

Lieven Maesschalk: "De producten zijn van hoge kwaliteit omdat er een zeer grote research background achter zit, wat toch zeer belangrijk is voor ons. Herbalife is trouwens ook een zeer solide partner om mee samen te werken. Herbalife 24 - Hydrate gebruiken we vooral voor de inspanning. We hebben 2 masseurs die de producten klaar maken, de spelers krijgen dan een flesje met het product er in."

Kris Van Crombrugge

Kris Van Crombrugge (teamarts): "Om blessures te voorkomen is het belangrijk om goed te hydrateren. Daarom staan we er op dat de spelers dit product optimaal gebruiken."

Vital Borkelmans

Vital Borkelmans: "Ik gebruik Herbalife persoonlijk om mij goed te voelen. Ik heb het lichamelijk een tijdje moeilijk gehad in mijn leven wat mijn lichaam een klein beetje deed sputteren, maar sinds ik met Herbalife werk voel ik mij weer top fit."

Dries Mertens

Dries Mertens: "Rebuild endurance wordt gebruikt om uw energieniveau terug op te krikken na een zware, of om het even welke, training. Het zorgt er voor dat je alle voedingstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor het herstel van je spieren en dat is voor een voetballer heel belangrijk. Het herstel is heel belangrijk, en begint al bij het ontbijt maar na de inspanning is het van belang dat je terug alles opbouwt en daarvoor is dit product wel heel belangrijk."

Bekijk onze Herbalife24 sportvoeding producten.