Herbalife Product onder de loep: Herbalife Formula 1

26 februari 2011 - 19:18 Herbalife Herbalife Producten

 Herbalife Formula 1 bestaat uit zowel de maaltijd vervangende shake als de maaltijdreep.

Beiden bevatten verschillende broodnodige evenwichtige voedingsstoffen om ervoor te zorgen dat u uw lichaam de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen krijgt. Het bevat onder andere een uitgebalanceerde combinatie van soja proteinen en plantaardige koolhydraten, om u langer een verzadigd gevoel te geven en voor een stabiel energieniveau.

Bij de shakes heeft u keuze uit zes smaken, voor elk wat wils: Aardbei, vanille, chocolade, tropische vruchten, cappuccino, cookies & cream. Wanneer het bereid wordt met halfvolle melk bevat een shake slechts ongeveer 220 calorieën. Met toevoeging van uw favoriete fruit tovert u zonder moeite een heerlijke eigen stijl uit de blender.

  • Gebruik twee shakes per dag ter beheersing van het gewicht.
  • Gebruik één shake per dag ten behoeve van een evenwichtige levensstijl.

 Wanneer u de hele dag onderweg bent, en geen tijd heeft om te eten kunt u de Formula 1 maaltijdreep meenemen. Deze zitten handig per stuk verpakt en kunnen op ieder moment genuttigd worden. Met minder dan 210 calorieën is deze reep uw ideale maaltijd voor uw gewichtsbeheersingsdoeleinden.

Top: Zorg dat u een flesje water bij de hand heeft en voldoende drinkt bij de maaltijdreep, op die manier zal het verzadigde gevoel toenemen.