Overtollig gewicht na zwangerschap

14 november 2009 - 17:46 Succesverhalen

Als moeder van 2 geweldige kinderen, hoef ik u niet uit te leggen hoe ik aan mijn overtollige kilo's ben gekomen.

Na elk van mijn zwangerschappen, vocht ik een ware strijd om mijn oorspronkelijke figuur weer terug te krijgen. Ik werd heen en weer geslingerd tussen groot geluk, maar ook veel tegenslag.
Lichaamsbeheersing is absoluut niet iets dat voor de hand ligt: bezoeken aan traditionele specialisten, het klaarmaken van uiteenlopende maaltijden, zin om te snacken, etc. En dan heb ik het nog niet over de onnodige kosten die dit met zich meebrengt.

Welke Herbalife producten gebruiken?

Op 42-jarige leeftijd had ik de hoop opgegeven om ooit nog mijn oude figuur terug te krijgen totdat ik de producten van Herbalife ging gebruiken. In het begin was ik erg sceptisch, maar deze producten hebben mijn leven totaal veranderd. Na het volgen van het basisprogramma van Kruidenthee original, Thermo Complete, Cell-Nutrition en Aloë is mijn taille erg veranderd.

Het resultaat dankzij Herbalife

Mijn kinderen hebben nu een lachende moeder, rustig en ontspannen, die dezelfde maaltijden kan eten omdat de Herbalife producten zeker 1 gewone maaltijd per dag toelaten. Herbalife producten geven je de mogelijkheid je anders te voeden, op een meer doordachte wijze.

Er is geen teleurstelling omdat je niks mist: de behoefte om zoete snacks te eten, verdwijnt uiteindelijk en het lichaam krijgt die voedingsstoffen binnen die het nodig heeft om correct te functioneren.

Barbara CUTAIA

Deze resultaten zijn persoonsgebonden, individuele resultaten kunnen variëren.