Gericht op uitmuntendheid

03 augustus 2013 - 17:57 Voeding

Herbalife producten staan bekend om hun kwaliteit en effectiviteit. Om onze positie als globale voedingsleider vast te houden, gaan we door met het produceren van innovatieve, op de wetenschap gebaseerde producten die voldoen aan de hoogste normen voor onderzoek, ontwikkeling en productie.

Productontwikkeling

Om de nieuwste Herbalife producten te ontwikkelen start ons productontwikkelingsteam met de basis van goede voeding en met ingrediënten die de juiste balans van voedingsstoffen bevatten.

Kwaliteitsingrediënten

Alleen de meest pure ingrediënten van goedgekeurde leveranciers komen in onze producten, dus u kunt er zeker van zijn dat u alleen het beste krijgt.

De "feed to seed" strategie is een van de initiatieven die we hebben geïntroduceerd om maximale kwaliteitscontrole te hebben en de puurheid en de traceerbaarheid van de producten te waarborgen tijdens het productieproces.

Innovatieve benadering

We werken hard om aan het front van de voedingsmiddelenindustrie te blijven en we streven ernaar nieuwe en innovatieve producten te creëren in onze geavanceerde laboratoria. Onze samenwerkingsverbanden met universiteiten over de hele wereld verzekeren ons van betrokkenheid in de geavanceerde voedingswetenschap om zo de beste voedings- en gewichtsbeheersingsproducten op de markt te kunnen brengen.

Kennis van experts

We hebben het geluk dat we kunnen werken met toonaangevende experts in het voedings- en gezondheidsveld en zij zitten in onze adviesraden, de voedingsraad en het Herbalife Voedingsinstituut. Hun schat aan kennis en ervaring verzekert ons van het ontwikkelen van producten en testprogramma's die ons op de voorlinie van de wetenschap houden.