Erik Leeflang, Hordeloper

15 juli 2012 - 18:21 Succesverhalen

Mijn naam is Erik Leeflang, 22 jaar oud en sinds enkele jaren draai ik mee in de Nederlandse Nationale top van het hordelopen.

Mijn weg naar het bedrijven van topsport is zeer geleidelijk gegaan. Toen ik 15 jaar was, trainde ik "gewoon" 3 à 4 keer in de week bij mijn vaste trainer in Huizen. Mijn specialisatie was al wel het hordelopen. Tijdens het Nederlandse kampioenschap in 2006 won ik (onverwacht) het goud bij de junioren. Sinds die tijd is het aantal trainingen door de jaren heen steeds opgevoerd. Hierbij bleven de resultaten gelukkig niet uit en heb ik in totaal 5 keer het nationaal juniorenkampioenschap gewonnen en haalde ik ook al medailles bij de senioren.

De trainingen en omstandigheden werden beter, maar over andere zaken dacht ik nog niet veel na. Ruim twee en een half jaar geleden ben ik Herbalife af en toe beginnen gebruiken. Maar omdat ik de top wilde halen moesten ook alle randvoorwaarden 100% in orde zijn, sindsdien ben ik dagelijks gebruiker van de Herbalife producten.

Voor mij als topsporter is de nieuwe Herbalife24-lijn daarom ook echt een geweldige aanvulling. Alles wat ik als sporter nodig heb, heeft Herbalife in het assortiment. Voorheen was ik genoodzaakt ook andere producten te gebruiken als ik bijvoorbeeld op trainingsstage was. Nu kan ik dat goed compenseren met Hydrate en Prolong. Gezien hordelopen een veelzijdig onderdeel is, vraag ik op meerdere manieren veel van mijn lichaam (krachttraining, uithoudingsvermogen, explosiviteit, horde training). Daarom gebruik ik als totaalpakket ook alle producten van Herbalife 24, iedere dag opnieuw