Dieet volhouden? Enkele tips

14 februari 2010 - 18:25 Voeding

De beslissing nemen om op dieet te gaan is vaak heel snel gemaakt. Na enkele dagen of weken wordt het echter moeilijk en lijkt volhouden niet zo gemakkelijk.

Hoe pak je dit het beste aan?

Stel realistische doelen

Wanneer je met een dieet begint, heb je wellicht een streefgewicht voor ogen. Uiteraard wil je liefst zo snel mogelijk dat gewicht bereiken, maar hou het realistisch! Ongeveer 0,5 kg per week afvallen is een mooi gemiddelde.

Diëten kan leuk zijn

Als je op voorhand met tegenzin het woord "dieet" in de mond neemt, zal het ook effectief niet lukken. Zie het dieet als een middel, als een weg die je neemt om je doel te bereiken. Het dieet zal je dus hélpen je doel te bereiken, het is dus iets positief!

Vermijd een hongergevoel

De Herbalife producten zorgen ervoor dat je geen honger zal lijden tijdens het diëten. Het is dus absoluut geen 'hongerdieet' dat er op gericht is de hoeveelheid voedsel te verminderen!

Probeer snoep te vermijden

Dit is wellicht gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom helpt Thermojetics Geel je hierbij.
Dit voedingssupplement op basis van garcinia en Calcium tempert het hongergevoel en vermindert de zin in snoepen. 

Voldoende water drinken

Water geeft je een gevuld gevoel en zorgt er dus voor dat je minder snel zal gaan snoepen. Daarnaast heeft water ook een zuiverende werking, wat je dieet in ieder geval ten goede komt. Lees hier meer over hoeveel water je per dag moet drinken.