Christiano Ronaldo & Herbalife werken samen voor goede voeding

18 januari 2014 - 16:33 Herbalife

In de competitieve wereld van de professionele sport kan goede voeding een belangrijk voordeel zijn. Wereldwijd sporticoon en internatonale voedbalster Christiano Ronaldo gelooft dat voeding essentieel is. Daarom bundelt de Portugese aanvaller zijn krachten met Herbalife om goede voeding en regelmatige inspanning te promoten voor iedereen, op ieder activiteitsniveau.

"Ik ben er sterk van overtuigd dat de juiste voeding voor mij als individu erg belangrijk is, zowel op als naast het veld" zegt Ronaldo. "Ik kijk ernaar uit met Herbalife samen te werken, aangezien het een bedrijf is dat mijn passie deelt en een geweldige expertise en kennis op het gebied van sportvoeding met zich meebrengt."

Voorzitter en CEO van Herbalife, Michael O. Johnson, zegt dat samenwerken met Ronaldo vanzelfsprekend is. Ronaldo is de leider van zijn team en Herbalife is een leider in wereldwijde voeding.

"Een van de meest spannendste elementen van onze nieuwe samenwerking is dat we gezamelijk geavanceerde sportvoeding zullen ontwikkelen en deze samen op de markt zullen brengen." aldus Johnson.

Ronaldo werkt al samen met Herbalife's Senior Director of Sports Nutrition John Heiss aan een uitgebreide productlijn. Als officiële voedingssponsor zal Herbalife ook met Ronaldo werken om zijn eigen voedingsprogramma te optimaliseren en hem een reeks producten verschaffen om zijn veeleisende trainingsregime te ondersteunen. Tenslotte zal hij ook samenwerken met de Herbalife Family Foundation om programma's te ontwikkelen die helpen bij voedingsgezondheid en onderwijsdoeleinden.

Johnson zegt dat Herbalife een positieve uitstraling krijgt door de meer dan 100 sponsorschappen met topsporters, teams en sportevenementen. "De wereld draagt het Herbalife-merk en dat is een bewijs dat Herbalife-producten erg interessant zijn voor in Europa en de wereld bekende topsporters".

Interessante feiten

  • Hij is geboren in Funchal, Madeire, Portugal, op 5 februari 1985
  • Hij speelde voor verschillende voetbalclubs waaronder Andorinha (Portugal), Nacional (Portugal), Sporting CP (Portugal), Manchester United (Engeland) en Real Madrid (Spanje).
  • In het seizoen 2010-2011 werd hij de eerste speler in La Liga die meer dan 40 doelpunten in een seizoen maakte. Hij herhaalde deze prestatie met 46 doelpunten in het seizoen 2011-2012.
  • Van 2009 tot 2013 maakte hij gemiddeld meer dan 1 goal per wedstrijd, wat hem één van de meest productieve doelpuntenmakers in de voetbalgeschiedenis maakt.