Christian Patron Raeren - Wielrennen

21 april 2014 - 13:33 Succesverhalen

In januari 2011 had ik een dieptepunt bereikt in mijn leven, vanwege mijn gewicht. Ik had altijd geprobeerd om mijn zware sport te combineren met gewichtsverlies. Iets dat nooit echt werkte omdat mijn sportresultaten leden onder de strenge diëten. Ik heb veel geprobeerd en was radeloos totdat ik Herbalife tegenkwam. Ik kon voor de eerste keer gewicht verliezen, zonder dat mijn resultaten er onder leden.

In het begin heb ik het basisprogramma gebruikt, dat ik zonder problemen in mijn dagelijkse programma kon passen. Binnen vier maanden verloor ik gewicht en lichaamsvet.

Om deze vooruitgang te ondersteunen, heb ik ook voedingssupplementen van Herbalife genomen. Deze hielpen me betere prestaties tijdens mijn fietstrainingen te behalen en ik kon er mijn gewicht beter mee beheersen.

In december 2011, één jaar nadat ik met het Herbalife programma begonnen was, kwam de nieuwe sportlijn uit, speciaal gericht op de behoefte van sporters, 24 uur lang. Met de producten van Herbalife 24 heb ik een volledig programma waarmee ik alles kan coveren, mijn voeding vooraf, tijdens en na de trainingen en wedstrijden. Ik kan het perfect integreren in mijn dagritme en het helpt me de verschillende fases te specificeren, zoals training, uithoudingsvermogen en spierherstel na grote inspanning.

Sinds een aantal maanden kan ik mijn gewicht nu beheersen op 71 kg, mijn percentage lichaamsvet is gezakt en mijn spiermassa stijgt nog steeds, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Vanaf januari 2012 ben ik fulltime professioneel wielrenner en met Herbalife kan ik heel goed mijn voedingsbehoeften ondersteunen. Mijn volgende doel is om een pro contract te verkrijgen, met de hulp van Herbalife uiteraard!