Hoe kan ik beter presteren op vlak van sport?

31 juli 2009 - 23:13 Sport

Of u een gewone sportliefhebber bent, of sport beoefent op professioneel niveau, er zijn een aantal natuurlijke zaken die u kunnen helpen beter te presteren.

Twee sleutelwoorden zijn cruciaal in het verbeteren van de sportprestaties.

Betere sportprestaties

Vooreerst is er het belang van hydratatie.

Een sport verliest heel wat vocht, niet alleen tijdens, maar ook na het sporten. Van groot belang dus om het vochtgehalte in uw lichaam op een goed peil te houden! Dit kan gebeuren door het drinken van isotone dranken. Dat zijn dranken die qua samenstelling het dichtst mogelijk aanleunen bij het natuurlijke lichaamsvocht.

Het lichaam zal deze dranken dan ook gemakkelijk opnemen! Naast natuurlijk mineraalwater, is ook de Herbalife de sportdrank CR7 Drive uit haar gamma een isotone drank.

Een drankje dat dus niet alleen lekker, maar ook zéer goed is om de hydratatie van uw lichaam constant te houden.

Extra energie inwinnen

Een tweede sleutelwoord is natuurlijk energie.

Vitamine B is hierin zeer belangrijk. Als sporter dien je uiteraard voldoende te eten, maar dat is vaak niet voldoende. Je verbrandt enorm veel calorieën, waarbij het lichaam niet meteen in staat is je lichaam meteen weer van voldoende energie te voorzien.

Wil je je dus sterker in je vel voelen en meer energie op overschot hebben om beter te kunnen presteren? De LiftOff energiedrank uit het Herbalife gamma kan je hierbij helpen!

 

Interesse in een van deze producten? Bekijk al onze sportvoedingssupplementen.