Atleten die hun ervaring over Herbalife 24 delen

05 januari 2013 - 14:05 Sport Succesverhalen

Topatleten delen hun gedachten over Herbalife24 - De eerste 24-uurs sportvoedingslijjn.

Gustaf Risling

Iron man, Zweden

"Ik kan de producten aanraden aan iedereen die er aan denkt om een sport te gaan doen."

Karl Halabi

Hoofd van de sportwetenschap, Reading FC (Premier League), Vereningd Koninkrijk

"Het belangrijkste van de Herbalife24-reeks is dat andere supplement bedrijven lijken te kiezen voor voeding voor voor het evenement, tijdens of erna. Maar de Herbalife24-reeks heeft voeding voor een complete 24-uur tijdspanne."

Jobi McAnuff

Aanvoerder, Reading FC (Premier League), Vereningd Koninkrijk

"Hydrate is ontzetten belangrijk. We zweten veel, verliezen dus veel vocht en dus is het belangrijk dit weer op een makkelijke manier terug te krijgen. De hydrate helpt ons daar enorm bij."

Michael Yardi

Cricketspeler, Sussex county cricket club

"Mijn favoriete product is Herbalife24 Hydrate. Hydrate is geweldig voor mij, zeker wanneer je eendaagse cricketwedstrijden speelt en je steeds op de been bent, als allround bowler en batter, de hele dag lang. Je moet dus wel gehydrateerd blijven. Je kunt hydrate ook drinken zonder je zorgen te hoeven maken over de calorieën."

Lewis Hatchatt

Cricketspeler, Sussex county cricket club

"Op dit moment is mijn favoriete Herbalife24 product waarschijnlijk Rebuild Strength, om na het bowlen of na een sessie in de gym weer het goede energieke gevoel te krijgen zodat ik weer door kan gaan met de volgende training."

Chris Nash

Cricketspeler, Sussex county cricket club

"Van Herbalife 24 gebruik ik meestal de Rebuild Strength als proteïne supplement. Ik gebruik het in de ochtend om goed te kunnen herstellen en ervoor te zorgen dat ik genoeg proteïne binnen heb voor de hele dag, en vervolgens varieer ik de hoeveelheden, afhankelijk van de hoeveelheid werk die ik doe. Soms hebben we tijdens de lunch of theepauzes niet genoeg tijd voor een volledige maaltijd of kun je deze niet goed genoeg verteren. Daarvoor is Rebuild Strength ook een geweldig supplement!"

Amjad Kahn

Cricketspeler, Sussex county cricket club

"Mijn favoriete product is toch wel de Herbalife24 Prolong. In het verleden heb ik met veel producten geen constant energiek gevoel gehad gedurende de dag. Met Prolong voel ik dat het me gedurende de dag ondersteunt en aangezien het me goed heeft helpen bowlen door het hele seizoen heen, hoop ik dat het dat ook zal blijven doen.