Is afslanken uw goed voornemen voor het nieuwe jaar?

05 januari 2010 - 20:22 Voeding

Gezonder eten is het meest voorkomende goede voornemen voor het nieuwe jaar. Maar hoe eet u nu gezonder?

Het goede voornemen van het nieuwe jaar is gezonder eten, ongeveer 3/4 van de ondervraagden is van plan om gezonder te gaan eten. Verder blijkt uit een enquête dat wie gezonder wil eten om af te slanken veel belang hecht aan steun en begeleiding.

Het Herbalife dieet speelt hier perfect op in, want u heeft steeds recht op vrijblijvende begeleiding en kunt ook steeds bij ons te recht met vragen of twijfels.

Waarom wil iedereen gezonder eten?

Om een antwoord op deze vraag te vinden hoeven we niet ver te zoeken. De media maakt er ons steeds meer attent op dat overmatig eten of het eten van vette en suikerrijke voeding een gevaar zijn voor de gezondheid. Wie last heeft van overgewicht loopt dan ook nog eens een verhoogt risico op hart- en vaatziekten.

Wilt u gewicht verliezen ? Neem dan zeker deze 7 tips door om gezond af te slanken.

Uw gewicht onder controle krijgen vraagt 'helaas' meer dan enkel maar weinig eten.

Opmerking: Ook te weinig eten is een slechte manier om te diëten omdat uw lichaam zich hieraan zal aanpassen en de stofwisseling zal verlagen.

Naast minder eten is het ook belangrijk om regelmatig te bewegen. Als je jaren niet aan sport hebt gedaan, ga dan niet direct voor 100%. Bouw geleidelijk op. Op deze manier blijf je sporten als positief ervaren en aangezien je voor een lange termijn gezond gewicht gaat is dit belangrijk.

Vergeet ook niet om dagelijks minstens 1.5 liter mineraalwater te drinken, zodat afvalstoffen efficiënt uit uw lichaam verwijderd worden.

Wat houdt gezonder eten in?

  • Minder vetrijke snacks eten.
    Tip: Vervang deze door een stuk fruit of een ander gezond tussendoortje.
  • Minder vette voeding eten. Dit kan bijvoorbeeld eens minder frieten of pizza te eten of wat minder mayonaise bij uw frieten te doen.
  • Meer groenten en fruit eten.
  • Het eten van vlees beperken. Bijvoorbeeld maar één hamburger in plaats van 2 hamburgers eten.
  • Iedere dag gezond te ontbijten!

Geen tijd om dagelijks een gezonde maaltijd klaar te maken?

Vervang eens een maaltijd door een Herbalife maaltijdvervanger.

De maaltijdvervanger bestaat uit hoogwaardige proteïnen uit soja en melk, antioxidanten, voedingsvezels en koolhydraten zodat u zich langer voldaan voelt en geen hongergevoel hebt.
De shake bevat ook 12 vitaminen en 11 mineralen, inclusief vitaminen uit het vitamine B complex, die een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van het metabolisme van voedingsstoffen.