25 kg lichter dankzij Herbalife

12 november 2009 - 15:59 Succesverhalen

Julie was steeds vermoeid bij vorige diëten. Met Herbalife vond ze de oplossing voor haar probleem.

Voor Julie Albright was de derde keer de goede keer. Tussen haar 30 en 40 jaar vertelden reeds meerder mensen haar over de voordelen van Herbalife producten, maar was ze wantrouwig om ze te proberen.

"Ik stond er vrij negatief tegenover", zegt ze. "Zelfs al had ik geen energie en voelde ik me vreselijk, ik dacht niet dat Herbalife zou kunnen helpen.

Hoewel ze dus zeer sceptisch stond tegenover gewichtsverlies, kwam Julie's competitieve geest naar boven wanneer haar gevraagd werd deel te nemen aan een wedstrijd rond gewicht verliezen.

Ze nam deel, verloor 25 kilogram en won de wedstrijd, dankzij Herbalife.

Ik realiseerde me wat mijn lichaam miste!

Julie werd lang geplaagd door spierpijn, maar ze merkte dat haar gewichtsverlies samenging met vernieuwde energie. Haar lager gewicht verminderde de spierpijnen. "Vroeger draaiden m'n diëten voornamelijk long koolhydraten", zegt ze. "Ik kreeg onvoldoende voedingsstoffen binnen waardoor ik niet alleen met overgewicht maar ook met oververmoeidheid kampte."

Nu ze 25 kg lichter is, blijft Julie 1 shake per dag drinken en blijft ze haar goede resultaten behouden. Ze vertelt iedereen nu met plezier over Herbalife!

Julie's afslankresultaten

Favoriete Herbalife producten: chocolade Formule 1 shake, Fiberbond
Voor: 77,5 kg
Na: 56 kg
Aantal kg verloren: 21,5

 

* Deze resultaten zijn persoonsgebonden, individuele resultaten kunnen variëren.