Herba België blog

15 mei 2017 - 21:22

Breng uw levensstijl in balans

Welzijn - 0 reacties

Een evenwichtige, actieve levensstijl gaat net zo goed over uw algemene welzijn als over hoe u er uit ziet. Vraag uzelf het volgende af: weet ik echt wel wat het betekent om gezond te zijn? Is het doel dat ik mezelf gesteld heb realistisch? Dit nummer is er om u te helpen van 2017 een fitter jaar te maken. Geniet er van.

Lees meer ...

24 juni 2014 - 21:51

Wat eten en drinken na het sporten?

Sport - 0 reacties

Veel mensen vragen zich af wat men het best eet of drinkt na het sporten. In dit artikel helpen we je op het juiste pad!

Lees meer ...

24 juni 2014 - 21:32

Hoeveel proteïne is goed voor u?

Voeding - 0 reacties

De hoeveelheid proteïne die u iedere dag moet eten, hangt van een heleboel factoren af, zoals hoeveel u weegt en hoeveel spieren u heeft. Het hangt niet enkel af van het geslacht

Lees meer ...

15 juni 2014 - 21:13

5 tips voor wie zijn ontbijt overslaat

Voeding - 0 reacties

Als u uw ontbijt vaak overslaat, probeer dan deze kleine stappen naar goede ontbijtgewoonten. Volg onze vijf tips om u te helpen stoppen met het overslaan van uw ontbijt!

Lees meer ...

15 juni 2014 - 21:00

Waarom ochtendtrainingen goed zijn!

Sport - 0 reacties

Het is wetenschappelijk bewezen dat ons lichaam efficiënter is na goede rust en aangezien de meeste mensen hun langste periode van rust en herstel 's nachts hebben, kan het lichaam in de ochtend op volle toeren draaien. De kans is ook groter dat u 's ochtends meer gefocust bent omdat u de uitdagingen van uw dagelijkse bezigheden nog onder ogen moet zien.

Lees meer ...

Image not found
21 april 2014 - 13:53

Doe de voedingsquiz! Wat is uw voedings-IQ?

Voeding - 0 reacties

Kernvoeding verwijst naar de dagelijkse behoeften van uw lichaam om een optimale gezondheid te houden. Het is belangrijk om uw lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheden noodzakelijke voedingstoffen. Voedzame voedingsmiddelen zijn onder andere fruit, groenten en volkoren granen.

Lees meer ...

6 april 2014 - 11:11

Lentemoeheid? Doe het rustig aan

Welzijn - 0 reacties

Tijdens de winter leven we vaak ongezonder en slaat ons lichaam alle toxische stoffen op. Zodra de eerste zonnestralen dan doorkomen willen we naar buiten, of aan de slag met de lenteschoonmaak en het onstoffen van tuingereedschap. Echter zijn we na een half uurtje alweer uitgeblust en vloen we ons lusteloos en prikkelbaar. Voorjaarsmoheid onstaat door een gebrek aan goede voedingsstoffen en beweging in de buitenlucht.

Lees meer ...

9 maart 2014 - 17:21

waaruit bestaat een gezond dieet?

Voeding - 0 reacties

Iedereen weet dat het belangrijk is om gezond te eten. Maar wat is gezond eten nu eigenlijk? Gezond eten doet u door op verschillende dingen te letten. Zo is het belangrijk er op te letten hoeveel u gebruikt van bepaalde voedingsmiddelen.

Tot slot is variatie één van de sleutelelementen om gezond te eten. Door gezond te eten krijgt u alle voedingstoffen binnen die uw lichaam nodig heeft.

Lees meer ...

1 maart 2014 - 10:31

Ouder worden zonder extra kilo's aan te komen

Welzijn - 0 reacties

Eens je ouder wordt, komen de kilo's er ook gemakkelijker bij. Met deze zes tips proberen we de gewichtstoename te beperken.

Lees meer ...

1 maart 2014 - 10:17

Buiten sporten, het kan deugd doen!

Sport - 0 reacties

Als je een beetje extra motivatie wilt krijgen om te beginnen met fit worden, dan kan het helpen om uw oefeningen buiten te gaan doen. Naast het grote voordeel van uw training in de zon te doen in plaats van in kunstmatig licht, heeft u een beter mogelijkheid om een trainingsschema op te stellen dat bij u past. In tegenstelling tot in de sportschool, waar u beperkte bent tot cardio-apparaten en kleine ruimtes, zijn er veel leuke activiteiten waar u buiten van kunt genieten.

Lees meer ...


Toon: 10 | 20 | 50 berichten per pagina