Blog

Vernieuwde Vanille shake beschikbaar!

09 september 2019 - 20:43 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Romige vanille smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Lees Meer...

Pinda Proteïne Flapjack Bites

25 augustus 2019 - 21:33 Recepten

Deze overheerlijke crunchy tussendoortjes met het nieuwste product Tri Blend Select, zijn volledig veganistisch. Deze verschillende plantaardige bronnen bieden je complete proteïnen! Snel en gemakkelijk te bereiden en je kunt er onderweg of in je pauze lekker van genieten. Recept op basis van Tri Blend Select.

Lees Meer...

Proteïnen

17 augustus 2019 - 15:11 Voeding

Proteïnen zijn enkele van de belangrijkste voedingsstoffen in onze voeding. Ze leveren energie aan het lichaam en helpen spieren en botten op te bouwen.

Lees Meer...

Koolhydraten

12 augustus 2019 - 15:09 Voeding

Mensen praten vaak over koolhydraten. Je zou daarom denken dat iedereen wel weet waar we onze koolhydraten vandaan halen en hoeveel koolhydraten we dagelijks zouden moeten eten. Maar is dat wel zo?

Lees Meer...

Waarom je een plantaardig eetpatroon zou moeten overwegen

10 augustus 2019 - 21:22 Voeding

Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties, zal de wereldvoedselproductie tegen 2050 naar schatting met 70% moeten worden verhoogd om iedereen te kunnen voeden. Plantaardige voeding kan een uitkomst bieden.

Lees Meer...

Pistache & Kokosnoot Choque Scherven

07 augustus 2019 - 21:30 Recepten

Als je zin hebt in een lekker stukje chocolade bij je Instant Theedrank, maar je wilt ook dat het voldoende eiwit bevat, maak dan deze lekkere Choque Scherven klaar. Ze zijn lekker, zien er leuk en presenteerbaar uit en je kunt er eventjes op door. Dit recept is veganistisch. Recept op basis van Tri Blend Select.

 

Lees Meer...

Tri Blend Select: De ingrediënten

31 juli 2019 - 22:03 Herbalife Producten

Wat zit er nu precies in Tri Blend Select?
Laten we de ingrediënten en de boeren die ze verbouwen eens beter leren kennen door middel van een snelle reis rond de wereld.

Lees Meer...

Waarom is Tri Blend Select zo speciaal?

31 juli 2019 - 21:39 Herbalife Producten

Enkele dagen geleden kondigden we Tri Blend Select aan. Maar waarom is deze proteïne shake superieur ten opzichte van andere proteïne shakes?
Heel eenvoudig, toen we Tri Blend Select creëerden, wilden we de beste ‘wellness shake’ ter wereld maken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste ingrediënten die we konden vinden…

Lees Meer...

Nieuw product: Tri Blend select

30 juli 2019 - 21:14 Herbalife Producten

Tri Blend Select biedt een van de hoogste kwaliteit plantaardige voeding van natuurlijke oorsprong in elke heerlijk romige shake. Gemaakt met de beste kwaliteit quinoa, lijnzaad en erwten die we konden vinden. Tri Blend Select is natuurlijke voeding op zijn best.

Lees Meer...

Frisse aardbei - Vernieuwde F1 smaak vanaf nu beschikbaar

19 juni 2019 - 21:26 Herbalife Producten

Vanaf nu is de vernieuwde Frisse aardbei smaak te bestellen. Deze is net zoals de andere vernieuwde F1 shakes vegan, glutenvrij en bevat geen kunstmatige smaak -en kleurstoffen.

Lees Meer...